Portal Service Module Updates

Nieuwe services toegevoegd aan de catalogus

15 januari 2024

Sinds januari is een groot aantal nieuwe services toegevoegd aan de catalogus in de portal. Verschillende typen services – workshops, e-learnings, inspiratiesessies, cursussen, masterclasses, trainingen of verenigingstrajecten – over een verscheidenheid aan onderwerpen staat nu klaar om aangevraagd te worden. Hierbij gaat het om zowel sportspecifieke als sportgenerieke services.

Twee keer per jaar kunnen er nieuwe services worden toegevoegd: 1 januari en 1 juni. Een nieuwe service aanmelden, kan via Nieuwe service aanmelden - NOCNSF. Nieuw aangeleverde services worden op basis van opgestelde kwaliteitskaders beoordeeld. Bij akkoord wordt de aangeleverde service op de portal geplaatst, zodat deze aangevraagd kan worden. Aanmelden kan van 1 maart tot 26 mei om per 1 juni te worden toegevoegd en van 1 september tot 20 december om per 1 januari toegevoegd te worden.

Nieuwe Services 2024 (pdf)

Nieuwe evaluatiemethode services

21 november 2023

Om de services in de Portal te verbeteren, werken we vanaf nu met een nieuwe evaluatiemethode. Aanbieders ontvangen vóór het accepteren van een aanvraag een e-mail met daarin een QR-code.  

Achter de QR-zit een evaluatieformulier. We vragen aanbieders om na afronding van de service de QR-code te delen met de deelnemers. Bijvoorbeeld door de QR-code toe te voegen aan de presentatie. Of door de e-mail met QR-code te delen met de deelnemers.  

Ben je als aanbieder niet de uitvoerder van de service? Zet de e-mail dan door naar de betreffende trainer, docent of trajectbegeleider. De resultaten uit de evaluaties voegen we later toe aan het Dashboard Services in de Portal. Alvast bedankt voor je medewerking!