Rabo ClubSupport

Ondersteuning op maat

Rabo ClubSupport

Binnen een club hebben we elkaar nodig! We delen samen de liefde van onze club. Iedere dag weer. Samen dragen we deze trots en bouwen we aan onze dromen. Al kunnen we ook niet altijd alles zelf dragen. Gelukkig zijn er ook andere schouders die kunnen en willen bijdragen. Met plannen, ideeën en expertise op de meest uiteenlopende terreinen. Rabo ClubSupport is van en voor de club!

Ontmoet Erben Wennemars, voorzitter Rabo ClubSupport

Voormalig topschaatser Erben Wennemars (45) is de bevlogen voorzitter van Rabo ClubSupport; een initiatief om clubs en sportverenigingen te ondersteunen en te helpen zelfredzamer te worden. En dat is hard nodig. “Want het verenigingsleven in Nederland staat onder enorme druk”.

Lees verder

Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt

Clubs en verenigingen zijn belangrijk voor onze samenleving. Op de club en/of vereniging beginnen grote dromen en worden talenten opgeleid waar we later hartstochtelijk voor applaudisseren. In het stadion, het theater of gewoon langs de lijn bij Zondag 1. Met ons programma Rabo ClubSupport ondersteunen we clubs om ze sterker en toekomstbestendig te maken!

Rabo ClubSupport is een initiatief van NOC*NSF, LKCA en Rabobank.