Wil je werken bij NOC*NSF? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

De waarden van NOC*NSF

NOC*NSF werkt vanuit vijf waarden:

Excelleren

Excelleren zit in elke keuze die we maken. Elke dag beter en sterker worden. Grenzen verleggen en jezelf overtreffen. We leggen de lat steeds hoger en streven naar het hoogst haalbare binnen en buiten de sport.

Samen

Samen is de route naar succes. Elkaar beter en sterker maken. We geloven in samenwerking binnen en buiten het veld. Dit komt tot uiting in onze relaties en onderling, in partnerships, met sportbonden, verenigingen, het bedrijfsleven, overheden en de politiek.

Dynamisch

De sport is altijd dynamisch, wij ook. We zijn flexibel, veerkrachtig, innovatief en slagvaardig, op het sportveld en daarbuiten.

Respectvol

Respect is wat we geven en hoe we ons gedragen, ook als het moeilijk wordt. Ongeacht afkomst, leeftijd, gezondheid, beperking, religie of sociale positie. Zodat heel Nederland sterker wordt van de kracht van sport.

Verantwoordelijk

De impact van sport op onze maatschappij is groot, onze verantwoordelijkheid daarmee ook. We nemen onze rol als verantwoordelijke organisatie voor de Nederlandse sport serieus, in goede en minder goede tijden.

Dit zijn de waarden die wij terug willen zien in al onze werkzaamheden en die ons ook voor de toekomst zullen blijven inspireren om de juiste dingen te bereiken. Want NOC*NSF is niet zomaar een werkgever. Het is een organisatie die regelmatig in het brandpunt van de sportwereld staat. Daar moet je mee om kunnen gaan.

Loopbaan

Leren en ontwikkelen doe je vooral in je werk en van collega’s. Dat is onze filosofie. NOC*NSF biedt medewerkers in dit leer- en ontwikkelingsproces ondersteuning. Dit kan zijn in de vorm van introductieprogramma’s, trainingen of vakcursussen en workshops. De uitdaging voor jou is om te kijken hoe je kunt groeien in je functie, zodat je daar vervolgens een ontwikkelingspad en opleidingspad aan kunt koppelen.

Arbeidsvoorwaarden

Het succes van onze organisatie wordt bepaald door persoonlijke kwaliteiten van een medewerker. Wij moeten immers intensief samenwerken met elkaar, met onze leden en andere partners. Wij moeten betrokken zijn, inlevingsvermogen hebben en de vraag achter de vraag durven stellen. Wij beoordelen medewerkers naast professionele en managementkwaliteiten dus ook op persoonlijke kwaliteiten en gedrag.

Daarnaast hebben wij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor de Sport. Bovendien hebben we een aantal arbeidsvoorwaarden die specifiek voor onze organisatie zijn. Naast variabele beloning op basis van beoordeling heb je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket meer aan te passen aan jouw specifieke wensen en privé-omstandigheden, bijvoorbeeld door het bij- of verkopen van extra vakantiedagen en natuurlijk kun je deelnemen aan onze levensloopregeling. Tenslotte zijn er goede faciliteiten voor medewerkers om zich te ontwikkelen, de voordelen van een collectieve ziektekostenverzekering en overdag sporten op het terrein of in de fitnessruimte..

Werken op Papendal

Al sinds de jaren ’70 is Papendal een inspirerende omgeving voor de sport in Nederland. Het terrein ligt dichtbij de A12 en de A50 in de bossen bij Arnhem en heeft als de thuisbasis van NOC*NSF veel in huis voor (top)sporters. Nationale en internationale sporters maken tijdelijk of permanent gebruik van onze accommodaties. Kennis, sport- en hotelaccommodaties, restaurants, innovatie en testmethodieken staan ter beschikking voor mensen met ambitie.

Op Papendal vind je ook bedrijven en instellingen als het Hotel en Congrescentrum Papendal, ISA Sport, het sportmedisch centrum Papendal en Active Living. Daarnaast hebben sportbonden als de Atletiekunie, NTB, KNWU en KNKF er hun thuisbasis en traint voetbalclub Vitesse dagelijks op de sportvelden van Papendal.