Sportmatch: zoek, boek en beweeg!

Sportmatch is een digitaal programma waarin je sportactiviteiten kunt boeken. Met Sportmatch brengen we vraag en aanbod samen. Voor inwoners, sportclubs en gemeenten en sportbonden.

Onderzoek laat zien dat Nederlanders steeds meer op hun eigen manier sporten en bewegen. Veel mensen willen sporten wanneer het hun uitkomt en hebben behoefte om nieuwe sporten uit te proberen. Sportmatch helpt inwoners, clubs, gemeenten en sportbonden hierbij. Samen maken we Nederland het sportiefste land te wereld.

Voordelen voor inwoners

 • Eenvoudig online het sportaanbod zichtbaar in hun gemeente, op mobiel, tablet en computer.

 • Door het invullen van de Sportwijzer krijgen inwoners advies welke sport bij hen past.

 • Inwoners boeken makkelijk en snel voor proeflessen, trainingen of andere (sport)activiteiten op het platform.

Voordelen voor sport -en beweegaanbieders

 • Sportmatch draagt bij aan vitale,
  gezonde clubs, met meer actieve
  leden en meer sportvormen.

 • De zoekopdrachten op 'Sport in [jouw gemeentenaam]' geven inzicht in sportactiviteiten waar vraag naar is - die sportaanbieders vervolgens kunnen ontwikkelen

 • Sportmatch brengt sportclubs en
  sportorganisaties online dichter bij
  elkaar en draagt daardoor mede bij
  aan de lokale collectiviteit.

Voordelen voor gemeenten en sportbonden

 • Sportmatch draagt bij aan de
  verhoging van de sportparticipatie in
  je gemeente.

 • De grote combinatie aan functionaliteiten binnen Sportmatch zorgt voor grote slagkracht binnen het gemeentelijk budget.
 • Inzichten uit de data aan sportdeelname, trends en ontwikkelingen helpt te komen tot een gefundeerd gemeentelijk sportbeleid.

Aangesloten partners

Ook interesse in Sportmatch?

Benieuwd wat Sportmatch voor jouw gemeente of sportbond kan betekenen? Neem dan contact op met een van de onderstaande Sportmatch-specialisten.

Accountmanager

Sjoerd Reijnen

Een mensenmens, dat ben ik. Met een passie voor gadgets, technologie en (snelle) auto’s. Als partner haal ik veel voldoening en plezier uit het realiseren van gave projecten en het ontwikkelen op Sportmatch. Heel belangrijk voor mij is de manier waarop Infocaster samenwerkt, intern én extern. Zo kan ik mijn werk doen zoals ik dat het liefste doe: de connectie aangaan met mensen. "Gedreven, betrokken en betrouwbaar.” Deze mooie woorden van Rianne Croes over onze samenwerking beschrijven precíes welke indruk ik achter wil laten bij een klant. Ik word blij als deadlines worden gehaald, beloftes worden nagekomen, de klant verder wordt geholpen en we beiden met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Een blije klant - hoe cliché ook - is écht waar ik voor ga!

 1. Stuur je een e-mail?
 2. Bel mij

Sjoerd Reijnen

Accountmanager

Neem contact op

Accountmanager & Productowner

Pascal Schepers

Binnen het programma 'Sportpromotie en sportaanbod' op de afdeling sportparticipatie begeleid ik projecten en evenementen naar externe partners en dan met name sportbonden en gemeenten. Met veel plezier en passie vervul ik de rol:

-Adviseur: Gemeenten die host city zijn van de Nationale Sportweek te begeleiden voor een optimale lokale sportweek
- Productowner: Sportbonden en gemeenten te onboarden en adviseren in het gebruik van Sportmatch om meer inwoners of nieuwe sporters kennis te laten maken met het sportaanbod.

 1. Stuur je een e-mail?
 2. Bel mij

Pascal Schepers

Accountmanager

Neem contact op

Succesvol in Lelystad, Deventer en bij de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

Op dit moment wordt Sportmatch succesvol ingezet voor onder andere GolfstartSportbedrijf Lelystad en Sport in Deventer. Sportbedrijf Deventer heeft met lokale campagnes en activiteiten haar inwoners al meer dan 3100 boekingen zien maken. De Koninklijke Nederlands Golf Federatie heeft met de Golfstart al meer dan 3600 personen laten kennismaken met de golfsport.