we helpen je graag

NOC*NSF is ontstaan uit een fusie tussen het Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie. Negentig landelijke sportorganisaties (77 sportbonden en 13 geassocieerden) zijn aangesloten bij NOC*NSF en vertegenwoordigen samen bijna 24.000 sportverenigingen met in totaal 5,2 miljoen georganiseerde sporters.

NOC*NSF is ontstaan uit een fusie tussen het Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie. Negentig landelijke sportorganisaties (77 sportbonden en 13 geassocieerden) zijn aangesloten bij NOC*NSF en vertegenwoordigen samen bijna 24.000 sportverenigingen met in totaal 5,2 miljoen georganiseerde sporters.

adresgegevens

Het kantoor van NOC*NSF is gehuisvest op Nationaal Sportcentrum Papendal bij Arnhem. Papendal is goed bereikbaar vanuit heel Nederland, zowel met eigen als met openbaar vervoer. We zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00

bezoekadres

NOC*NSF
Papendallaan 60
6816 VD Arnhem

postadres

NOC*NSF
Postbus 302
6800 AH Arnhem

contactgegevens

Persberichten, vacatures en nieuws kunnen worden gemaild naar redactie@nocnsf.nl

telefoonnummer

026 - 4834400

pers

Voor media is een perspagina ingericht, die is hier te vinden. Hier vind je onze persberichten, accreditatieprocedures, een beeldbank en contactpersonen.

Persvoorlichting

sonya.schonewille@nocnsf.nl

+31 6 30 77 19 01

Onze perspagina

Woordvoering

Lieselot.Meelker@nocnsf.nl

+31 6 8348 5716

Onze perspagina

vragen over coronavirus en sport

Voor vragen over het coronavirus en sport kun je terecht in onze FAQ in het dossier coronavirus en sport. Of je kunt (van ma-vr 08.30-17.00 uur) contact opnemen met ons supportteam.

dossier en faq

naar ons dossier coronavirus en sport

contact met onze supportdesk kan via

WhatsApp: 06-82488768

E-mail: sportsupport@nocnsf.nl

veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op.

neem contact op
  • Het is niet toegestaan om het logo van NOC*NSF commercieel dan wel promotioneel te gebruiken.

   Gebruik van dit corporate logo is alleen toegestaan om een redactioneel stuk over NOC*NSF te illustreren. Deze uitzondering geldt echter niet voor de productie van nieuwsbrieven, bulletins of andere marketingmaterialen van bedrijven/media. Daarnaast is het niet toegestaan het logo van NOC*NSF te verwerken in de leader, bumper of andere promotie van een redactionele programma.

  • Het is niet toegestaan beeld- en geluidmateriaal (o.a. film-, foto- en geluidsfragmenten) van wedstrijden van de Olympische Spelen te gebruiken. Het IOC is rechthebbende op al het beeld- en geluidmateriaal. Hierdoor is het (in welke vorm dan ook) niet toegestaan bewegende beelden, stilstaande beelden en/of geluidsfragmenten opgenomen binnen de Olympische venues en/of het Olympisch dorp weer te geven. Dit geldt voor zowel live- als geregistreerde beelden (ook eigen gemaakte beelden).

   Het is als supporter wel toegestaan om beeld- en geluidmateriaal voor privé of niet-commerciële doeleinden te gebruiken. Foto’s mogen wel (mits niet-commercieel) op het internet gepubliceerd worden, bijvoorbeeld op social media (video- en geluidsfragmenten geheel niet).

  • Voor meer informatie over de toelatingseisen voor kandidaatleden, klik hier.

  • Cijfers over de georganiseerde sport zijn te vinden in de publicatie Zo Sport Nederland, voorheen de ledentallenrapportage NOC*NSF. De meest recente gegevens kun je hier inzien.

  • NOC*NSF werkt nauw samen met een aantal HBO-opleidingen en biedt studenten daarmee de mogelijkheid voor het volgen van een stage of afstudeeropdracht. Incidenteel  worden er ook specifieke stageopdrachten uitgezet, waarvan melding wordt gemaakt op onze website.

   -> Klik hier voor openstaande stage- of afstudeeropdrachten.

   Mail je liever rechtstreeks? Dat kan naar jobs@nocnsf.nl.

  • De ledenlijst van de bij NOC*NSF aangesloten sportbonden vind je hier.