Voor topsporters

Wij maken van onze dromen doelen. We willen goud winnen en het Wilhelmus horen. Daar werken we stap voor stap naartoe, al is de weg lang en onvoorspelbaar. Soms heb je wind mee en gaat alles vanzelf. Soms zit het tegen. Een voordeel: je bent nooit alleen: TeamNL zijn we samen. Sporters, coaches en staf. Wij zijn er voor elkaar. Door dik en dun. We inspireren elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Tot aan de streep. En verder. De TeamNL waarden excelleren, respect en samen zitten in ons bloed.

Als jij een topsportstatus hebt, heb je recht op verschillende financiële en materiële voorzieningen. Vanuit TeamNL wordt dit geregeld door Athlete Services. Dit doen we voor jou zodat jij je kunt focussen op jouw sportieve prestaties met je coach, begeleidingsstaf en sportbond.

De voorzieningen worden mogelijk gemaakt door onze partners, met een bijzondere vermelding voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Nederlandse Loterij.

Heb je vragen die niet worden beantwoord op deze website, neem dan gerust contact met ons op, via athleteservices@nocnsf.nl

heeft u een vraag? wij helpen u graag