Meer inwoners vaker laten sporten

Meer inwoners aan het sporten krijgen. Of váker laten sporten. Dat is voor veel gemeenten in Nederland de uitdaging. Sportmatch is het antwoord.

Het digitale sportactivatieprogramma van NOC*NSF breng het sportaanbod van jouw gemeente in beeld. Een actueel en compleet sportaanbod, 365 dagen per jaar. Zo stimuleer je de sportparticipatie voor sporters én niet-sporters in je gemeente.

Sportmatch bestaat uit drie online platformen die aan elkaar gekoppeld zijn:

  • Sport in [jouw gemeente]: Op het online platform ‘Sport in [jouw gemeentenaam]’ staat het altijd actuele sportaanbod binnen je gemeente verzameld. Inwoners worden zo geïnspireerd, geactiveerd en gematcht aan de sport, sportclub en/of sportactiviteit die het beste bij hen past.

  • Clubbase: Via Clubbase beheren sportaanbieders hun sport- en beweegaanbod dat op ‘Sport in [jouw gemeentenaam]’ te
    zien is. Van nieuwste cursus en actuele activiteiten tot het doorlopend trainingsaanbod. En met de tool voor het maken van promotiemateriaal kan de sportclub eenvoudig het aanbod promoten bij de inwoners uit je gemeente.

  • Sportbase: Sportbase geeft jou, als gemeente, inzicht in de data van sporters en sportaanbieders in je eigen gemeente. Het helpt om sport- en beweegaanbieders vanuit de gemeente te ondersteunen en te komen tot een gefundeerd sportbeleid.

Bekijk de onderstaande video voor meer uitleg:

Ook interesse in Sportmatch?

Benieuwd wat Sportmatch voor jouw gemeente of sportbond kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Sportmatch specialisten.

Accountmanager & productowner

Sjoerd Reijnen

Een mensenmens, dat ben ik. Met een passie voor gadgets, technologie en (snelle) auto’s. Als partner haal ik veel voldoening en plezier uit het realiseren van gave projecten en het ontwikkelen op Sportmatch. Heel belangrijk voor mij is de manier waarop Infocaster samenwerkt, intern én extern. Zo kan ik mijn werk doen zoals ik dat het liefste doe: de connectie aangaan met mensen. "Gedreven, betrokken en betrouwbaar.” Deze mooie woorden van Rianne Croes over onze samenwerking beschrijven precíes welke indruk ik achter wil laten bij een klant. Ik word blij als deadlines worden gehaald, beloftes worden nagekomen, de klant verder wordt geholpen en we beiden met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Een blije klant - hoe cliché ook - is écht waar ik voor ga!

  1. Stuur je een e-mail?
  2. Bel mij

Sjoerd Reijnen

Accountmanager

Neem contact op

Accountmanager

Pascal Schepers

Binnen het programma 'Sportpromotie en sportaanbod' op de afdeling sportparticipatie begeleid ik projecten en evenementen naar externe partners en dan met name sportbonden en gemeenten. Met veel plezier en passie vervul ik de rol:

-Adviseur: Gemeenten die host city zijn van de Nationale Sportweek te begeleiden voor een optimale lokale sportweek
- Productowner: Sportbonden en gemeenten te onboarden en adviseren in het gebruik van Sportmatch om meer inwoners of nieuwe sporters kennis te laten maken met het sportaanbod.

  1. Stuur je een e-mail?
  2. Bel mij

Pascal Schepers

Accountmanager

Neem contact op