Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport

Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Rabo ClubSupport helpt clubs met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Het hele jaar door kunnen clubs daarom deelnemen aan verschillende workshops en masterclasses of zich, met specifieke hulpvragen, aanmelden voor een 1-op-1 begeleidingstraject.

Om sportclubs goed te informeren over specifieke onderdelen van het programma kun je op deze pagina verschillende communicatiemiddelen vinden. Deze middelen zijn vrij te gebruiken. Door het jaar heen zal deze pagina een aantal keer aangepast worden, op basis van de activiteit of het programmaonderdeel dat dan gepland staat.

Nu vind je hier: communicatiemiddelen voor de Rabo ClubSupport Landelijke Workshops – 13 t/m 23 november

Landelijke Workshops: uitnodiging website

Dit is een voorbeeld webtekst die geplaatst kan worden op de website om jouw sportclubs te informeren over de Rabo ClubSupport Landelijke Workshops en de aanmeldmogelijkheden.

Uitnodiging website Landelijke workshops (docx)

Landelijke Workshops: uitnodiging nieuwsbrief

Dit is een voorbeeld tekst die geplaatst kan worden in een nieuwsbrief om jouw sportclubs te informeren over de Rabo ClubSupport Landelijke Workshops en de aanmeldmogelijkheden.

Uitnodiging nieuwsbrief Landelijke Workshops (docx)

Landelijke Workshops: uitnodiging social media

Dit is een voorbeeld bericht dat geplaatst kan worden op social media om jouw sportlubs te informeren over de Rabo ClubSupport Landelijke Workshops en de aanmeldmogelijkheden.

Uitnodiging social media Landelijke Workshops (docx)

Landelijke Workshops: beeld

Onderstaande beelden kun je gebruiken voor social mediaberichten of op de website om sportclubs te informeren over de Landelijke Workshops van Rabo ClubSupport. Je kunt deze foto’s alleen gebruiken ter promotie van deze workshops.

Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport algemeen

Tekst landingspagina Rabo ClubSupport

Dit is een algemene webtekst die geplaatst kan worden op de website om jouw sportclubs te informeren over Rabo ClubSupport.

Tekst landingspagina Rabo ClubSupport (docx)

In deze video wordt uitgelegd wat Rabo ClubSupport voor sportclubs kan betekenen.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer informatie over het Rabo ClubSupport-programma? Mail dan naar Dennis Rijnbeek