Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport

Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport
Communicatiemiddelen Landelijke Workshops & Rabo ClubSupport Inspiratieavonden

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Rabo ClubSupport helpt clubs met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Het hele jaar door kunnen clubs daarom deelnemen aan verschillende workshops en masterclasses of zich, met specifieke hulpvragen, aanmelden voor een 1-op-1 begeleidingstraject.

Om sportclubs goed te informeren over specifieke onderdelen van het programma kun je op deze pagina verschillende communicatiemiddelen vinden. Deze middelen zijn vrij te gebruiken. Door het jaar heen zal deze pagina een aantal keer aangepast worden, op basis van de activiteit of het programmaonderdeel dat dan gepland staat.

Nu vind je hier: communicatiemiddelen Landelijke Workshops & communicatiemiddelen voor de Rabo ClubSupport Inspiratieavonden – vanaf 1 februari

Communicatiemiddelen Landelijke Workshops

Landelijke Workshops: uitnodiging website 

Dit is een voorbeeld webtekst die geplaatst kan worden op de website om jouw sportclubs te informeren over de Landelijke Workshops en de aanmeldmogelijkheden.

Landelijke Workshops Uitnodiging Website (docx)

Landelijke Workshops: uitnodiging nieuwsbrief

Dit is een voorbeeld tekst die geplaatst kan worden in een nieuwsbrief om jouw sportclubs te informeren over de Landelijke Workshops en de aanmeldmogelijkheden.

Landelijke Workshops Uitnodiging Nieuwsbrief (docx)

Landelijke Workshops: uitnodiging social media

Dit is een voorbeeld bericht dat geplaatst kan worden op social media om jouw sportlubs te informeren over de Landelijke Workshops en de aanmeldmogelijkheden.  

Landelijke Workshops Uitnodiging Social Media (Docx)

Communicatiemiddelen Inspiratieavonden

Inspiratieavonden: uitnodiging website 

Dit is een voorbeeld webtekst die geplaatst kan worden op de website om jouw sportclubs te informeren over de Rabo ClubSupport Inspiratieavonden en de aanmeldmogelijkheden.

Voorbeeld webtekst (docx)

Inspiratieavonden: uitnodiging nieuwsbrief

Dit is een voorbeeld tekst die geplaatst kan worden in een nieuwsbrief om jouw sportclubs te informeren over de Rabo ClubSupport Inspiratieavonden en de aanmeldmogelijkheden.

Voorbeeld nieuwsbrief (docx)

Inspiratieavonden: uitnodiging social media

Dit is een voorbeeld bericht dat geplaatst kan worden op social media om jouw sportlubs te informeren over de Rabo ClubSupport Inspiratieavonden en de aanmeldmogelijkheden.  

Voorbeeld social mediabericht (docx)

Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport algemeen

Tekst landingspagina Rabo ClubSupport

Dit is een algemene webtekst die geplaatst kan worden op de website om jouw sportclubs te informeren over Rabo ClubSupport.

Tekst landingspagina Rabo ClubSupport (docx)

In deze video wordt uitgelegd wat Rabo ClubSupport voor sportclubs kan betekenen.

Beelden

Onderstaande beelden kun je gebruiken voor social mediaberichten of op de website om sportclubs te informeren. 

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer informatie over het Rabo ClubSupport-programma? Mail dan naar Dennis Rijnbeek