Headerclubsupportrabo

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: clubs zijn onmisbaar. Rabo ClubSupport helpt clubs met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. 

 

Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een gezondere sportkantine?

Het hele jaar door kun je als club deelnemen aan verschillende workshops en masterclasses of je kunt je met specifieke hulpvragen aanmelden voor een 1-op-1 begeleidingstraject. Ook kunnen leden de club aanmelden voor de jaarlijkse Stemcampagne, waarmee je – afhankelijk van het aantal stemmen dat jouw club krijgt – een financiële bijdrage vanuit de Rabobank kunt ontvangen.

Rabo ClubSupport is een initiatief van NOC*NSF, LKCA en Rabobank.

Erben800400

Ontmoet Erben Wennemars, ambassadeur Rabo ClubSupport

Voormalig topschaatser Erben Wennemars is één van de bevlogen ambassadeurs van Rabo ClubSupport en hij is zelf een enorme verenigingsman. “De reden dat ik mijn rol als ambassadeur van Rabo Clubsupport heel serieus neem is dat de vereniging diep verankerd ligt in de sport in Nederland. Het is een vijver die we goed moeten onderhouden. Want de vereniging staat in Nederland onder druk."

Lees Erbens verhaal

Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met het waarmaken van hun ambities. Bekijk wat we het afgelopen jaar hebben gerealiseerd!

Gezonde kantine en LED verlichting voor v.v. Woudenberg

v.v. Woudenberg klopte bij de Rabobank aan met twee hulpvragen: “Hoe worden we een gezonde club voor onze leden? En op welke manier kunnen we verduurzamen om de stijgende energieprijzen het hoofd te bieden? Samen met Rabo ClubSupport gingen ze aan de slag!

RaboClubsupport  communicatiemiddelen header 760

Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport

Om sportclubs goed te informeren over specifieke onderdelen van het programma kun je op deze pagina verschillende communicatiemiddelen vinden. Deze middelen zijn vrij te gebruiken. 

Communicatiemiddelen Rabo ClubSupport

Benieuwd wat we voor jouw club kunnen betekenen?