Communicatiemiddelen NIX18 sportpakket

De sport neemt duidelijk stelling voor verantwoord alcoholbeleid bij clubs. Om die reden ondersteunt NOC*NSF de NIX18 winactie waarmee het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) sportclubs extra aanmoedigt om geen alcohol aan minderjarigen te schenken. Clubs dienen hiervoor hun kantine te versieren met NIX18-materialen, daar een foto van te maken en te delen op Instagram of Facebook.

Om sportclubs eenduidig te informeren over de NIX18 winactie zijn diverse communicatiemiddelen beschikbaar. Deze middelen zijn vrij te gebruiken en naar wens sportspecifiek te maken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsbericht

Dit nieuwsbericht is naar wens aan te passen en kan je gebruiken om sportclubs te informeren over NIX18 winactie van het VWS. 

Voorbeeld nieuwsbericht

Social mediabericht

Dit social mediabericht is naar wens aan te passen en kan je gebruiken om sportclubs te informeren over de NIX18 winactie van het VWS.

Voorbeeld social mediabericht

Visuals

Deze visuals kun je gebruiken voor social mediaberichten, de website en nieuwsbrieven om sportclubs te informeren over de NIX18 winactie van het VWS. Je mag de visuals ook delen met jouw sportclubs. 

Visuals

Foto's van Nouchka Fontijn en Tristan Tulen

De onderstaande foto's van Nouchka Fontijn en Tristan Tulen kun je gebruiken voor social mediaberichten om sportclubs te informeren over de NIX18 winactie van het VWS. Je kunt deze foto's alleen gebruiken in de promotie van deze winactie.