LPC 2023 (1)

TeamNL Leaders in Performance Conference XL

Bij TeamNL draait alles om het streven om de beste te worden. Elke dag opnieuw. Om de beste te worden, moeten we excelleren, grenzen verleggen en het onmogelijke mogelijk maken. Innovaties, nieuwe inzichten en een interdisciplinaire aanpak zijn onmisbaar om ook morgen het verschil te kunnen maken in de topsport.

Daarom komen vooraanstaande experts op het gebied van voeding, medisch, prestatiegedrag, sport science, strength & conditioning en topsportcultuur samen op Papendal, home of TeamNL. Zij delen hun expertise en innovaties van wereldklasse met gasten uit de topsportwereld en daarbuiten.

Een interdisciplinaire aanpak

Deze interdisciplinaire aanpak is niet alleen van grote waarde voor de topsport, maar biedt ook inzichten om de samenleving als geheel te versterken. Zo bouwen we bruggen, leren we van elkaar, versnellen we de aanpak van maatschappelijke problemen en slaan we de handen ineen richting de toekomst voor een sterker Nederland door de kracht van topsport.

Tijdens de conferentie richten we ons op het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen, bespreken we bewijs en controverses, ontkrachten we mythes en geven we bruikbare praktische richtlijnen.

Save the date

Wat: TeamNL Leaders in Performance Conference XL

Save the date: maart 2025

Waar: Hotel Papendal, Arnhem, Nederland