Heb jij internationale bestuurlijke ambities? Vind jij het interessant om te werken in een internationale omgeving? En wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de sport? Met het groepsprogramma TeamNL@work | Internationaal besturen begint voor jou de ontwikkeling als internationaal sportbestuurder.

Je leert over jezelf, de bestuurlijke kaders en de omgeving. Je gaat de uitdaging aan om te bouwen aan een internationaal netwerk. Daarbij is jouw achtergrond als topsporter van onschatbare waarde. Want jij weet hoe je gaat voor het beste resultaat.

Start programma: 2025
Duur programma: 3 maanden
Locatie: nog niet bekend
Aantal deelnemers: maximaal 12

Aanmelden voor TeamNL@work | Internationaal besturen

Zodra het mogelijk is om je aan te melden voor TeamNL@work | Internationaal besturen, vind je een aanmeldformulier op deze pagina.

Over de start van de aanmeldperiode houden we je op de hoogte via onder meer de TeamNL sportersnieuwsbrief, Instagram van TeamNL Athlete Services en LinkedIn van TeamNL@work.

Wil je meer informatie over dit groepsprogramma? App naar TeamNL Athlete Services of vul het contactformulier op deze pagina in.

Internationaal besturen klinkt als iets voor na je topsportcarrière of als je ouder bent. Niets is minder waar. Juist wij kunnen verschil maken en onze passie voor de sport overbrengen in de overkoepelende organisaties en iets teruggeven aan de sport.
Barbara van Bergen (para-alpineskiën)
Besturen, welke competenties heb je er precies voor nodig en is het iets voor mij? Met die vraag startte ik. In 3 maanden tijd heb ik mogen leren van topbestuurders. Mijn medecursisten en heb ik kunnen proeven of het echt iets voor ons is.
Myrthe Schoot (voormalig volleybalster)
IMG 0931