Werken bij NOC*NSF

Het huis van de sport

Werken bij NOC*NSF betekent een werkplek in het ‘huis van de sport’ op het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Als NOC*NSF’er krijg je mooie kansen aangereikt en kun je jezelf volop ontwikkelen. Ook hebben wij in samenwerking met Pim Mulier een vitaliteitsprogramma (gesubsidieerd door het ESF) en diverse sportmogelijkheden in een prachtige bosrijke omgeving. Onze inspirerende vernieuwde werkomgeving ademt sport. Het levert een grote bijdrage aan het nieuwe werken waarin ontmoeten, kennis delen en samenwerken centraal staan.

Onze vacatures

Passen de waarden Samen, Respect, Excelleren, Verantwoordelijk en Dynamisch bij jou? Help jij mee onze dromen te realiseren?

Kijk dan in ons vacatureoverzicht of jouw droombaan er tussen staat. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Diversiteit

We geloven dat teams sterker worden als ze divers zijn samengesteld. Bovenal willen we een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn wij op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Help jij ons onze missie te laten slagen?

Wij dromen van: Sport voor iedereen!

Vrijwilligersbeleid

Het vrijwilligersbeleid van NOC*NSF heeft als primair doel een positieve en betekenisvolle ervaring te bieden aan vrijwilligers, terwijl tegelijkertijd de missie en waarden van onze organisatie worden ondersteund. 

Vertrouwenspersoon NOC*NSF

Bij NOC*NSF vinden we een veilige werkomgeving erg belangrijk. Samen streven we onze doelen na, op verantwoorde en prettige wijze. We hanteren onze gedragscode en onze waarden in ons doen en laten. Zowel in onze samenwerking met elkaar, als in de samenwerking met stakeholders.

Ook bij NOC*NSF kun je worden geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag. Naast kanalen als leidinggevenden, HR of de directie, kunnen medewerkers/vrijwilligers van NOC*NSF op vertrouwelijke basis ook terecht bij een vertrouwenspersoon voor een luisterend oor, advies en bijstand.

Onze vertrouwenspersoon is Gerard Dijkstra.

Contactgegevens vertrouwenspersoon

info@konfidi.nl 
T: 06 55183368

Klokkenluidersregeling

De klokkenluidersregeling van NOC*NSF legt uit wat werknemers kunnen doen als er mogelijk sprake is van een integriteitsschending of misstand. We beschrijven hierin hoe de procedure werkt en welke rechten en plichten werknemers hebben. 

De waarden van NOC*NSF

NOC*NSF werkt vanuit vijf waarden:

Excelleren
Excelleren zit in elke keuze die we maken. Elke dag beter en sterker worden. Grenzen verleggen en jezelf overtreffen. We leggen de lat steeds hoger en streven naar het hoogst haalbare binnen en buiten de sport.

Samen
Samen is de route naar succes. Elkaar beter en sterker maken. We geloven in samenwerking binnen en buiten het veld. Dit komt tot uiting in onze relaties en onderling, in partnerships, met sportbonden, verenigingen, het bedrijfsleven, overheden en de politiek.

Dynamisch
De sport is altijd dynamisch, wij ook. We zijn flexibel, veerkrachtig, innovatief en slagvaardig, op het sportveld en daarbuiten.

Respectvol
Respect is wat we geven en hoe we ons gedragen, ook als het moeilijk wordt. Ongeacht afkomst, leeftijd, gezondheid, beperking, religie of sociale positie. Zodat heel Nederland sterker wordt van de kracht van sport.

Verantwoordelijk
De impact van sport op onze maatschappij is groot, onze verantwoordelijkheid daarmee ook. We nemen onze rol als verantwoordelijke organisatie voor de Nederlandse sport serieus, in goede en minder goede tijden.

Dit zijn de waarden die wij terug willen zien in al onze werkzaamheden en die ons ook voor de toekomst zullen blijven inspireren om de juiste dingen te bereiken. Want NOC*NSF is niet zomaar een werkgever. Het is een organisatie die regelmatig in het brandpunt van de sportwereld staat. Daar moet je mee om kunnen gaan.