Voor sporters met de volgende topsportstatussen: 

 • A-status
 • HP-status
 • Selectiestatus
 • Topsporters die tot 2 jaar geleden een A-, HP- of Selectiestatus hadden 

 

Ontwikkelen naast de topsport

In samenwerking met GoodHabitz stelt TeamNL@work topsporters in staat om zich breder te ontwikkelen naast de topsport. GoodHabitz biedt online assessments en uiteenlopende online trainingen aan die topsporters kosteloos en in hun eigen tempo kunnen volgen.  

Via TeamNL@work krijg je als topsporter toegang tot assessments, masterclasses en online trainingen van GoodHabitz. Hierdoor kun je allerlei vaardigheden en competenties ontwikkelen. Van time management tot commerciële vaardigheden en van mindmappen tot digitale vaardigheden. Daarnaast zijn er ook praktische trainingen te volgen zoals Excel en verschillende basis taalcursussen.

Ik woon in Spanje voor mijn sport dus studeren en werken is ingewikkeld. GoodHabitz biedt voor mij een uitkomst om tóch nuttig bezig te kunnen zijn in de uurtjes dat ik niet train.
TeamNL-sporter

Veelgestelde vragen

  • Zowel topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus kunnen gebruik maken van GoodHabitz als topsporters die tot 2 jaar geleden een A-, HP- of Selectiestatus hadden.

  • GoodHabitz biedt assessments, masterclasses en online trainingen aan. Hierdoor kun je allerlei vaardigheden en competenties ontwikkelen. Van time management tot commerciële vaardigheden en van mindmappen tot digitale vaardigheden. Daarnaast zijn er ook praktische trainingen te volgen zoals Excel en verschillende basis taalcursussen.

   Ben je benieuwd of er een training is die aansluit bij jouw behoefte? Neem dan contact op met teamnatwork@nocnsf.nl. Je kunt ook een appje sturen naar TeamNL Athlete Services voor meer informatie.

GoodHabitz
Ik heb een tussenjaar van mijn studie genomen omdat dit het jaar van de Spelen is. Toch wil ik wel graag iets aan ontwikkeling blijven doen en omdat ik zoveel in het buitenland ben is GoodHabitz echt een uitkomst. Dit kan ik in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo doen. Ik heb er helemaal zin in!
TeamNL-sporter