Maatschappelijk portfolio

Maatschappelijk portfolio

Steeds vaker krijgt NOC*NSF aanvragen om sporters (maatschappelijk) in te zetten voor activiteiten van TeamNL, NOC*NSF, voor (commerciële) partners van NOC*NSF of voor NOC*NSF-gerelateerde projecten. 

Om een goede match te kunnen maken, willen wij meer te weten komen over alle leden van TeamNL. Dat begint voor ons bij het in kaart brengen van wie je bent, welke ervaring je al hebt op het vlak van (maatschappelijke) inzet en waar je affiniteit mee hebt. Daarom hebben we een digitaal invulformulier gemaakt. Daarmee leren we jou beter kennen en kunnen we jou gerichter benaderen voor aanvragen die bij jou passen. 

Het formulier bestaat uit twee delen:

Deel 1: hiervan wordt een maatschappelijk portfolio (in pdf) gegenereerd dat we met jou delen. We benaderen jou vervolgens alleen voor activiteiten waarvan jij hebt aangegeven dat deze bij je passen. We delen deze informatie dan ook alleen met aanvragende partijen die passen bij jou. 

Deel 2: dit is achtergrondinformatie voor TeamNL Athlete Services en wordt niet verder gedeeld. Deze informatie maakt het voor ons mogelijk jou te benaderen voor activiteiten die goed bij jou passen. 

Na het invullen van het formulier wordt er voor jou een TeamNL maatschappelijk portfolio gegenereerd. Dit ontvang je vervolgens in je mail. 

Ga naar de portal 

Klik hier om naar de NOC*NSF portal te gaan waar je het formulier kunt invullen. 

Met jouw NOC*NSF-accountgegevens log je in op de NOC*NSF portal en kun je het invulformulier openen door te klikken op Mijn sportgegevens en dan op het tabblad Maatschappelijk. Zo zorgen we er mede voor dat jouw gegevens op de juiste manier opgeslagen worden.

Ik wil een maatschappelijk portfolio aanmaken, kan dat?

Alle topsporters van TeamNL met een A-, HP- of Selectiestatus of topsporters die tot 2 jaar geleden een A-, HP- of Selectiestatus hadden kunnen een portfolio in de NOC*NSF portal aanmaken. 

Ik wil een maatschappelijk portfolio aanmaken, hoe werkt dat?

Met jouw NOC*NSF accountgegevens log je in op de NOC*NSF portal en kun je het invulformulier openen door te klikken op Mijn sportgegevens en dan op het tabblad Maatschappelijk. Vervolgens kun je het formulier invullen. Na het invullen van het formulier wordt er voor jou een TeamNL maatschappelijk portfolio gegenereerd. Dit ontvang je vervolgens in je mail. Klik hier om naar de NOC*NSF portal te gaan waar je het formulier kunt invullen. Je kunt ook via WhatsApp contact opnemen met TeamNL Athlete Services voor meer informatie.