#WinWin van Femke

De unieke manier waarop de sport in Nederland is georganiseerd en wordt gefinancierd, levert een #WinWin situatie op voor iedereen. Nederlandse Loterij steunt de gehele sport in Nederland. Van breedtesport tot TeamNL.

De #WinWin social campagne laat zien dat alle sportbonden in samenwerking met NOC*NSF en met steun van Nederlandse Loterij, hun uiterste best doen om Nederland gezonder en gelukkiger te maken.

Wat is de #WinWin van sport voor Femke Heemskerk?

Bekijk voorbeelden van de social campagne >

 

Van breedtesport tot TeamNL

Nederlandse Loterij laat veel mensen winnen, en niet alleen miljoenen aan prijzengeld. De opbrengst van de loterijen gaat naar 18 goede doelen en de sport in Nederland. Elke deelnemer aan een van de zeven kansspelen van Nederlandse Loterij (Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, krasloten en Toto) draagt daarmee bij aan een sportiever Nederland. Nederlandse Loterij steunt de gehele sport in Nederland. Van breedtesport tot TeamNL.

Rolmodellen

“De kracht van sport en sporters kan enorm versterkend werken voor je merk. Als je kijkt hoe wij campagnes vanuit onze spelmerken aanvliegen, zie je dat we daarbij vaak werken met TeamNL sporters. Zij zijn rolmodellen en geven zo’n campagne een enorme boost. En geven ook autoriteit mee aan de campagnes. Zeker als je daarbij kunt vertellen dat een groot deel van het nettoresultaat terugvloeit naar de sport. Dat maakt de boodschap die je via de sporters vertelt extra relevant.” 

Joost Zuure, hoofd sponsoring & beneficianten en Judith Keizer, sponsor en activatiemanager Nederlandse Loterij

Oranje Boven

Atlete Femke Bol won op de Olympische Spelen een bronzen medaille 🥉 Op de weg naar Nederland vertelt ze aan presentatrice Fatima Moreira de Melo over haar schriftjes en waarom ze die zo nauwkeurig bijhoudt ✍

Bekijk de aflevering

SPORT DOET IETS MET JE 🧡 Ode aan Sport door Woordkunstenaars

Sport doet iets met je! Zoveel, dat het soms moeilijk onder woorden te brengen is. Om ons daarbij te helpen, hebben we samen met de Nederlandse Loterij een team van woordkunstenaars samengesteld.

Nationale Sportweek

Met extra omarming van Nederlandse Loterij maakt NOC*NSF samen met haar partners de NOC*NSF Nationale Sportweek mogelijk.
Bekijk video