Partners van de Nederlandse sport

Uitgelicht: Nederlandse Loterij

Miljoenen mensen verbinden

Als Partner van de Nederlandse Sport verbind je je aan de sport in ons land over de volle breedte. 77 sportbonden, 24.000 sportverenigingen en heel veel sporters zijn bij ons aangesloten. Bijna de helft van alle Nederlanders, een kleine negen miljoen mensen, sport wekelijks. Samen met het aantal mensen dat niet actief is maar wel fan is, zorgt dat voor een ongeëvenaard groot bereik voor jou als partner.

Tegelijkertijd mag je je als Partner van de Nederlandse Sport associëren met TeamNL. Ofwel, met de allerbeste sporters van ons land. Hoe succesvol ze zijn zien we regelmatig op grote internationale toernooien: we doen mee voor de hoofdprijzen. Ook tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio, waar we tot de beste tien landen van de wereld behoorden en meer medailles wonnen dan ooit. Als zij winnen, win je als partner ook.

Samen een winnend team

Via een partnership met NOC*NSF kom je in contact met doelgroepen die voor jou als bedrijf of organisatie interessant zijn. Het kan je helpen om je ambitie waar te maken. We zouden het gaaf vinden om het daar met elkaar over te hebben. Dat begint met kijken waar onze doelstellingen overeenkomen en hoe we elkaar kunnen versterken via de sport. Bij een goede match is er veel mogelijk en vormen we samen een winnend team.

Wat maakt een partnership aantrekkelijk?

De invulling van elk partnership is op maat. Dat neemt niet weg dat een aantal aspecten voor elke Partner van de Nederlandse Sport aantrekkelijk is:

  • Toegang tot de breedte- en topsport in Nederland
  • Associatie met Olympische ringen, waarden en sporters
  • Altijd zichtbaar op uitingen van NOC*NSF
  • Rechten van TeamNL, NOC*NSF en selectie van bonden
  • Branche-exclusiviteit

praten over de mogelijkheden? wij horen graag van je!