Suppliers van TeamNL

Suppliers van TeamNL

Topsporters als ambassadeur voor je product of dienst

Als supplier van TeamNL heb je de mogelijkheid om jouw product of dienst op een positieve en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek. Namelijk door TeamNL, de beste sporters van ons land (en steeds vaker van de wereld). Zij zijn de ideale ambassadeur voor je merk en geven je product meerwaarde. Topsporters gaan altijd voor het beste. Voor de top. Zoals jouw product of dienst.

Ben je net zo ambitieus als we bij NOC*NSF zijn en heb je grote plannen voor je merk en je producten of diensten? Kom met ons praten. We zijn benieuwd waar je naartoe wilt en hoe je dat wilt bereiken. Wellicht vinden we aanknopingspunten voor een interessant en succesvol partnership. Wij kijken met open vizier naar de wereld en denken graag met je mee.

Wat maakt een partnership aantrekkelijk?

De invulling van elk partnership is op maat. Dat neemt niet weg dat een aantal aspecten voor elke supplier aantrekkelijk is:

  • Topsporters als ambassadeur voor je producten of diensten
  • Exclusiviteit als leverancier van TeamNL
  • Gebruik van het woordmerk TeamNL in je eigen communicatie

Verder praten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een partnership voor jouw bedrijf of organisatie? Ga naar Contact en maak een afspraak. We vertellen er graag meer over.

Nederland wint

Elke supplier helpt om de prestaties van de sporters van TeamNL te verbeteren of de topsportomstandigheden te optimaliseren. Iedereen vult dat op zijn eigen manier succesvol in.