Aandacht van Nederland

Als supplier van TeamNL help je met jouw product of dienst de prestaties van onze topsporters te verbeteren of de topsportomstandigheden te optimaliseren. Door de associatie met TeamNL komt je merk op een positieve en onderscheidende manier onder de aandacht bij het Nederlandse publiek.

De topsporters van TeamNL zijn de ideale ambassadeur voor je merk en geven je product of dienst meerwaarde

wat een partnership aantrekkelijk maakt

De invulling van elk partnership is op maat. Dat neemt niet weg dat een aantal aspecten voor elke supplier aantrekkelijk is:

  • Topsporters als ambassadeur voor je producten of diensten
  • Exclusiviteit als leverancier van TeamNL
  • Gebruik van het woordmerk TeamNL in je eigen communicatie

Topsport als ambassadeur voor je product of dienst

Ben je net zo ambitieus als we bij NOC*NSF zijn en heb je grote plannen voor je merk en je producten of diensten? We zijn benieuwd waar je naartoe wilt en hoe je dat wilt bereiken. Wellicht vinden we aanknopingspunten voor een interessant en succesvol partnership. Wij kijken met open vizier naar de wereld en denken graag met je mee.

Samen mogelijkheden verkennen

Ben je net zo ambitieus als we bij NOC*NSF zijn en heb je grote plannen voor jouw merk, product of dienst? We zijn benieuwd waar je naartoe wilt en hoe je daar wilt komen. Wellicht vinden we aanknopingspunten voor een interessant en succesvol partnership en kunnen we elkaar versterken. We zijn gespitst op kansen en mogelijkheden en denken graag met je mee.

praten over de mogelijkheden? wij horen graag van je!