Unieke partnerships

NOC*NSF vertegenwoordigt de gehele sport in Nederland. Van atletiek tot zwemmen. Van AFC IJburg tot TeamNL. Die unieke positie maakt unieke partnerships mogelijk die voor jou als bedrijf of organisatie interessant kunnen zijn. Je kunt Partner van de Nederlandse Sport worden, domeinpartner, supplier of IOC Toppartner. Elk partnership wordt op maat ingevuld.

Er is veel mogelijk

Als partner kun je je associëren met de breedtesport, topsport, sport voor mensen met een beperking of de gehele sport. Je kunt ook een (maatschappelijk) domein claimen waarop jouw bedrijf of organisatie zich wil profileren. Wij zien grote toegevoegde waarde voor de sport op de gebieden inclusie, een beweegvaardige generatie, de energietransitie en gezondheidsbevordering.

Kom praten!

Ben je benieuwd naar een partnership met NOC*NSF of TeamNL? We vertellen graag wat er mogelijk is. Laten we snel afspreken. Stuur een e-mail, dan nemen we contact met je op. Of bel. Dat is nog makkelijker. Dan kunnen we meteen een datum prikken.

-> Mail: partnercommunicatie@nocnsf.nl

-> Telefoon: 026-4834400

De kracht van sport en sporters

"De kracht van sport en sporters kan enorm versterkend werken voor je merk. Als je kijkt hoe wij campagnes vanuit onze spelmerken aanvliegen, zie je dat we daarbij vaak werken met TeamNL-sporters. Zij zijn rolmodellen en geven zo’n campagne een enorme boost. En geven ook autoriteit mee aan de campagnes. Zeker als je daarbij kunt vertellen dat een groot deel van het nettoresultaat terugvloeit naar de sport. Dat maakt de boodschap die je via de sporters vertelt extra relevant."

Joost Zuure, hoofd sponsoring & beneficianten & Judith Keizer, sponsor en activatiemanager Nederlandse Loterij

Partner worden?

Neem contact op