Doe mee als gemeente

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021 lieten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. 

Save the date en blijf op de hoogte!

Iedere gemeente kan meedoen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Meedoen en daarmee zichtbaarheid geven draagt bij aan een gezonde en vitale positionering van de gemeente. Maar hoe laat je dat zien? Door samen met de clubs, scholen en bedrijven de sport te promoten natuurlijk. De NOC*NSF Nationale Sportweek is dé kans om dit binnen jouw gemeente te doen!  

Schrijf je in en dan is jouw gemeente als eerste op de hoogte van de nieuwe datum van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. Daarnaast houden wij je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Laat je inspireren

Ter ere van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021 lanceerde wij een digitale terugblik ‘Sport doet iets met je’. In dit digitale magazine lees je inspirerende verhalen van onze host cities, maar worden er ook voorbeelden gegeven van hoe andere gemeente hun deuren opende tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021.