NOC*NSF Parijs 2024

Nick Schilder, Jan Smit, Emma Heesters, Nielson en Lucas & Steve maken line-up TeamNL Huis compleet

11 juni 2024
Nick Schilder, Jan Smit, Emma Heesters, Nielson en Lucas & Steve maken line-up TeamNL Huis compleet

Nick Schilder, Jan Smit, Emma Heesters, Nielson en Lucas & Steve gaan tijdens de Olympische Spelen optreden in het TeamNL Huis in Parijs. Met de toevoeging van deze Nederlandse artiesten is de line-up voor het TeamNL Huis compleet.

Eerder werden Flemming, Diggy Dex en VanVelzen al bevestigd. Vorige week werd bekendgemaakt dat La Fuente als resident DJ dagelijks zal draaien in het Huis na de huldiging van de sporters. Samen met host Rob Kemps maken zij van het TeamNL Huis deze zomer hét middelpunt voor Nederlandse sporters, familieleden en fans.

Groot oranjefeest in Parijs

De volledige line-up werd vandaag bekendgemaakt door Rob Kemps in deze video. Iedere avond gaat één van deze bekende Nederlandse artiesten optreden in het TeamNL Huis, dat mogelijk wordt gemaakt door Nederlandse Loterij. Na afloop van deze optredens worden de sporters van TeamNL die een medaille hebben gewonnen gehuldigd.

La Fuente, die een vaste plek heeft in de programmering van het TeamNL Huis, krijgt hierna het podium om iedere dag aan het einde van de avond voor een groot oranjefeest te zorgen.

Veel van de genoemde artiesten hebben een speciale liefde voor sport en wisten al eerder het publiek in vervoering te brengen tijdens grote sportevenementen in Nederland. Diggy Dex bracht tijdens het laatste NOC*NSF Sportgala in december 2023 zelfs een muzikale ode aan de Nederlandse topsporters.

De tickets voor het TeamNL Huis zijn online verkrijgbaar via teamnlhuis.com.

Sport kijken, huldigen, feest vieren en meer

De locatie van het TeamNL Huis, is Le Zenith in Parc de la Villette. In het Huis is een dagprogramma waarin het samen kijken en beleven van live sport centraal staat. Ook maken Mattie & Domien van Qmusic dagelijks een live-uitzending vanuit het TeamNL Huis en vinden er veel andere activiteiten plaats. ’s Avonds zijn er de traditionele feestelijke huldigingen van medaillewinnaars, maar ook van andere sporters die bijzondere prestaties neerzetten.

Het TeamNL Huis opent op vrijdagavond 26 juli haar deuren. Zondagavond 11 augustus, direct na de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen, sluit het Huis. De openingstijden zijn dagelijks van 11:00 tot 0:00 uur.

De deuren van het paralympisch TeamNL Huis zijn van 28 augustus tot en met 8 september dagelijks geopend van 17.00 tot 0:00 uur. Zowel La Fuente als Diggy Dex treden ook tijdens de Paralympische Spelen op. Het exacte programma voor het paralympisch TeamNL Huis wordt binnenkort bekendgemaakt.

Over het TeamNL Huis

Nederlandse Loterij is hoofdsponsor van het TeamNL Huis. Het TeamNL Huis is dé plek waar fans en onze sporters in Oranje samenkomen. Samen met de andere partners - Odido, AD en Missie H2, maakt Nederlandse Loterij dit mogelijk.

Deel dit artikel op social media: