Topsport Parijs 2024

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

4 april 2024
Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

Rob Kemps is deze zomer de host van de huldigingen van Nederlandse medaillewinnaars in het TeamNL Huis. Dat maakten de presentator en NOC*NSF donderdagmiddag bekend.

Met Rob Kemps als host worden de TeamNL-sporters op het podium van Le Zenith in het zonnetje gezet. Voor al die sporters die jarenlang keihard hebben getraind om op de Olympische Spelen in actie te komen, wordt na het behalen van een medaille een moment in het TeamNL huis georganiseerd. Hier kunnen ze samen met familie, vrienden en fans hun medaille op een bijzondere manier vieren.

Rob vindt het een eer deze rol te vervullen. “Le Zenith is een fantastische plek en podium, om daar te mogen werken, dat is uniek. Sport en Parijs, die twee komen hier zo mooi samen! Als muziekliefhebber heb ik daar al eens mogen staan, de grootsten der aarde hebben daar opgetreden en dat is écht kippenvel. Ik weet zeker dat onze olympische helden op die plek ook voor dat soort bijzondere momenten gaan zorgen. Ik kijk er enorm naar uit!”

Le Zenith is een fantastisch podium. Ik weet zeker dat onze olympische helden op die plek voor bijzondere momenten gaan zorgen.
Rob Kemps

Het TeamNL Huis verrijst deze zomer in Le Zenith in Parc de la Villette, het grootste park binnen de Parijse rondweg. In het TeamNL Huis is er een dagprogramma rondom de finales en ’s avonds zijn er de traditionele feestelijke huldigingen van medaillewinnaars, maar ook van andere sporters die bijzondere prestaties neerzetten.

Er komt een duurzaam restaurant in het TeamNL Huis (met ook voor vegetariërs een uitgebreide kaart) waar voornamelijk biologische en lokale producten worden gebruikt. Het huis krijgt op energiegebied eveneens een duurzaam karakter.

Het TeamNL Huis opent op vrijdagavond 26 juli haar deuren. Zondagavond 11 augustus, direct na de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen, sluit het Huis. De openingstijden zijn dagelijks van 11:00 tot 0:00 uur.

Deel dit artikel op social media: