NOC*NSF Parijs 2024

DJ La Fuente draait dagelijks in TeamNL Huis

4 juni 2024
DJ La Fuente draait dagelijks in TeamNL Huis

DJ La Fuente staat tijdens de Olympische Spelen in Parijs iedere avond in het TeamNL Huis achter de draaitafel. Naast host Rob Kemps en optredens van Nederlandse artiesten als Flemming, Diggy Dex en VanVelzen kan nu ook La Fuente als vast gezicht van het TeamNL Huis aan het rijtje artiesten worden toegevoegd.

La Fuente, wiens echte naam Job Smeltzer is, krijgt een vaste plek in de programmering van het TeamNL Huis. Iedere dag aan het einde van de avond zal hij op zijn bekende en enthousiaste wijze er een groot oranjefeest van maken met sporters, familieleden en fans. Een maandje later, tijdens de Paralympische Spelen, neemt de Eindhovense dj in het eerste stand-alone Paralympisch TeamNL Huis ook een paar dagen voor zijn rekening.

DJ La Fuente kan niet wachten en kijkt er naar uit om iedere dag te draaien in Le Zenith, de locatie van het TeamNL Huis.

La Fuente is onder meer bekend van zijn grootste hit I Want You en de hit Ratata, waar hij momenteel de hitlijsten mee bestormt. Minder bekend is misschien zijn liefde voor de sport. Hij heeft jarenlang bij diverse hockeyteams in de goal gestaan. Tijdens de Olympische Spelen gaat hij bij een aantal wedstrijden van de Oranje hockeydames kijken, waar een paar dames meespelen die hij vroeger heeft getraind.

La Fuente is nog steeds actief in het hockey als trainer/coach.

Binnenkort wordt de volledige line-up bekendgemaakt van artiesten die dagelijks, afwisselend komen optreden in het TeamNL Huis.

De locatie van het TeamNL Huis is Le Zenith in Parc de la Villette. In het Huis is er een dagprogramma rondom de finales en ’s avonds zijn er de traditionele feestelijke huldigingen van medaillewinnaars, maar ook van andere sporters die bijzondere prestaties neerzetten.

Het TeamNL Huis opent op vrijdagavond 26 juli haar deuren. Zondagavond 11 augustus, direct na de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen, sluit het Huis. De openingstijden zijn dagelijks van 11:00 tot 0:00 uur.

De deuren van het Paralympisch TeamNL Huis zijn van 28 augustus tot en met 8 september dagelijks geopend van 17.00 tot 0:00 uur.

Deel dit artikel op social media: