Technisch directeuren Athlete Services

Vervoersvoorziening Talent TeamNL 2022

26 februari 2022

De vervoersvoorziening voor talenten uit de opleidingsprogramma’s 2026/2028 wordt in 2022 op dezelfde manier beschikbaar gesteld als in 2021. Het is belangrijk dat in de TMS portal de juiste talentvolle sporters (binnen het vastgestelde maximum) gekoppeld worden aan het Opleidingsprogramma 2026/2028. Updates kunnen worden aangeleverd bij marti.tenkate@nocnsf.nl.

Ook voor vragen kun je bij hem terecht. Op 1 april wordt per programma gekeken hoeveel talenten er dan juist zijn gekoppeld. Hierop wordt het bedrag voor de vervoersvoorziening 2022 bepaald. Het jaarlijkse bedrag per sporter is voor dit jaar vastgesteld op maximaal € 225,- per talentvolle sporter. Het is aan de bond om het totaalbedrag te verdelen over de sporters die in aanmerking komen.

Uiterlijk 15 april kun je via de Portal VMS inzage krijgen in het bedrag dat voor 2022 beschikbaar is. Dit bedrag gaat mee in de bevoorschotting in mei. Heb je een reallocatie aangevraagd voor de subsidie vervoersvoorziening 2021 en is deze toegewezen? Dan kun je dit toevoegen aan het voor 2022 toegekende bedrag.

De verantwoording over de vervoersvoorziening 2021 ontvangen wij graag uiterlijk 1 mei via de VMS portal.

Deel dit artikel op social media: