Topsport Athlete Services

Volg dit jaar een van de groepsprogramma’s van TeamNL@work

5 april 2022
Volg dit jaar een van de groepsprogramma’s van TeamNL@work

Wil jij jezelf als topsporter tijdens of direct na je sportieve carrière voorbereiden op je volgende loopbaan? TeamNL@work is er voor je en ondersteunt in onder meer loopbaancoaching, transitiebegeleiding, arbeidsmarktoriëntatie en begeleiding naar een passende werkplek. Ook biedt TeamNL@work webinars, tutorials en groepsprogramma’s aan. Dit jaar worden weer twee groepsprogramma’s aangeboden: Personal branding en (Her)ken jezelf.

Personal branding

Personal branding gaat dit voorjaar van start. Het leert je een passende positionering voor jouw toekomstige (extra-)sportieve activiteiten te vinden. Daarbij is er ruim aandacht voor de doorvertaling naar jouw social media-gebruik en maatschappelijke inzet.

Op deze pagina vind je alle informatie over het programma en kan je je aanmelden. Het programma biedt plaats aan 15 deelnemers. Aanmelden kan tot en met 18 april.

(H)erken jezelf

Met het programma (Her)ken jezelf, dat in het najaar van start gaat, ontdek je waar jouw passie naast de topsport ligt. Op basis van jouw vaardigheden, waarden en persoonlijke groei creëer je een plan van aanpak om stappen te zetten richting de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over deze programma’s? Vraag een vrijblijvend en vertrouwelijk intakegesprek aan. Weet je nog niet zeker of je een programma wilt volgen? Voel je ook dan vrij om een intakegesprek te plannen. TeamNL@work zit altijd voor je klaar.

Over TeamNL@work

Met TeamNL@work maakt NOC*NSF sporters ervan bewust dat topsport een tijdelijk beroep is en bereidt het hen voor op een volgende carrière.

'Kennismaken met de internationale sportwereld', 'mij breder voor de sport willen inzetten', 'iets naast mijn topsport doen', 'deze kans pak ik met beide handen aan!' Het zijn wat voorbeelden van motivaties waarom sporters zich aanmelden voor een praktijkprogramma van TeamNL@work.

TeamNL@work heeft sinds de start in september 2017 al meer dan vijfhonderd sporters ondersteund in hun (voorbereiding op de) stap naar een volgende carrière. Een groot aantal van hen is al tijdens hun sportieve loopbaan met die ontdekkingsreis begonnen.

Deel dit artikel op social media: