Technisch directeuren Athlete Services

Tweede editie Sporters Loterij staat live

31 augustus 2021

In 2020 heeft Nederlandse Loterij dankzij de spelers van haar spellen 46 miljoen euro kunnen afdragen aan NOC*NSF en daarmee aan 77 sportbonden, aan TeamNL en aan topsportprogramma’s. En Nederlandse Loterij doet graag iets extra’s voor jullie. Daarom staat de tweede editie van de Sporters Loterij live.

Door mee te doen maak je kans op hele leuke prijzen, zoals o.a. een reischeque ter waarde van 1.500 euro om je grootste fans mee te nemen naar een belangrijke wedstrijd. Wanneer je je aanmeldt voor de Sporters Loterij maak je ook direct kans op een kraslot.

Meedoen?

Dat kan heel eenvoudig door je hier aan te melden. Werkt de hyperlink niet? Ga dan naar sportersloterij.nederlandseloterij.nl. Je kunt je tot en met 12 september inschrijven. De trekking is op 14 september. Je mag alleen deelnemen als je 18 jaar of ouder bent en deel uitmaakt van TeamNL.

Deel dit artikel op social media: