Technisch directeuren Athlete Services

Vervoersvoorziening Talent TeamNL 2021

26 maart 2021

De vervoersvoorziening voor talenten uit de opleidingsprogramma’s 2026/2028 wordt in 2021 op dezelfde manier beschikbaar gesteld als in 2020.

Het is belangrijk dat in de VMS-portal de juiste sporters (binnen het vastgestelde maximum) gekoppeld worden aan het Opleidingsprogramma 2026/2028. Updates kunnen worden aangeleverd bij marti.tenkate@nocnsf.nl. Ook voor vragen kun je bij hem terecht. 

Op 1 april wordt per programma gekeken hoeveel talenten er dan juist zijn gekoppeld. Hierop wordt het bedrag voor de vervoersvoorziening 2021 bepaald. Het jaarlijkse bedrag per sporter is voor dit jaar vastgesteld op € 225,-. Het is aan de bond om het totale bedrag te verdelen over de sporters die in aanmerking komen.

Inzage

Uiterlijk 15 april kun je via de Portal VMS inzage krijgen in het bedrag dat voor 2021 beschikbaar komt. Dit bedrag gaat mee in de bevoorschotting in mei. Heb je n.a.v. de TD-update van november een reallocatie aangevraagd voor de subsidie vervoersvoorziening 2020 en is deze toegewezen? Dan kun je dit toevoegen aan het voor 2021 toegekende bedrag.

De verantwoording over de vervoersvoorziening 2020 ontvangen wij graag uiterlijk 1 mei via de VMS portal.

Deel dit artikel op social media: