Geven aan Sport

NOC*NSF krijgt regelmatig vragen van mensen die de behoefte voelen om iets goeds met hun geld te doen. Zij willen graag ergens aan bijdragen, tijdens of na hun leven. Dat geeft het gevoel dat ze iets extra’s betekenen voor de samenleving. Dan denkt u al snel aan een goed doel, iets waar uw hart ligt.

Voor veel van deze mensen geldt dat hun hart ook bij de sport ligt. Dit zijn mensen die jarenlang actief gesport hebben, lid zijn geweest van een sportclub, al hun hele leven supporter zijn of mensen die juichen voor onze Nederlandse topsporters tijdens WK’s, EK’s en Olympische Spelen. Herkent u zich hierin?

Overweegt u om te doneren? 

Dan kan het Nationaal Fonds voor de Sport u helpen. In 2021 heeft NOC*NSF samen met de sportbonden dit Fonds opgericht. Het Fonds heeft een ANBI status. Het Nationaal Fonds voor de Sport biedt diverse geefvormen, denk aan een eemalige of periodieke gift, een nalatenschap of het oprichten van een eigen Fonds op Naam. Zo kunt u op uw eigen manier bijdragen aan sport voor iedereeen, ook voor degene voor die dat niet vanzelfsprekend is.

U kunt contact opnemen via info@nationaalfondsvoordesport.nl of de website bezoeken www.nfvds.nl

Het Nationaal Fonds voor de Sport helpt u graag verder.