TeamNL.shop: unieke TeamNL consumentenacties

TeamNL.shop: unieke TeamNL consumentenacties

Via de webshop kan Badge2C de partners van NOC*NSF de mogelijkheid bieden om door middel van unieke (coupon)codes hun klanten, consumenten en/of personeel van officiële TeamNL en Parijs 24 producten te voorzien. Hierbij kan je denken aan winacties met vastgestelde prijzenpakketten, maar ook aan codes die vrij te gebruiken zijn in de shop. Ook het opzetten van specifieke partner en/of actiepagina's behoort tot de mogelijkheden.

Waarom is dit zo speciaal?

✨ Exclusiviteit: Alleen de partners van TeamNL krijgen de mogelijkheid om te activeren met TeamNL.shop. Bovendien krijgen personeel en klanten toegang tot de officiële TeamNL merchandise. Dit is dé kans om je te onderscheiden en waardering te tonen.

📦 Totale ontzorging: We begrijpen dat je niet bezig wilt zijn met voorraden, logistiek of klantenservice. Daarom nemen wij alles uit handen. Jouw enige taak is om te zorgen voor de blije gezichten van je medewerkers en klanten.

🥇 Verdere ontwikkeling van merkimago: Breng ook de Olympische beweging naar jouw bedrijf en draag tegelijkertijd jouw partnerschap met TeamNL uit. Grijp deze gelegenheid aan om iets bijzonders te creëren voor je personeel en klanten.

Meer informatie over de mogelijkheden is te vinden op: Het TeamNL.shop Partnerprogramma of neem direct contact op met Bas Bakker via bas@teamnl.shop of +31648076280

Samen maken we van 2024 een jaar om nooit te vergeten. We kijken uit naar een fantastische samenwerking!