The power of being understood

RSM adviseert vanaf 2023 als accountancy & taxpartner van NOC*NSF topsporters bij fiscale en accountancy-vragen. En in de nabije toekomst ook sportbonden, via een fiscale helpdesk.

Samen met RSM versterken we de sportsector door sportbonden en topsporters te adviseren en kennis en inzichten te delen op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Met de kracht van topsport willen we Nederland inspireren om het sportiefste land ter wereld te zijn.

Minder stress, focus op sport

Baanwielrenner Jan Willem van Schip maakte gebruik van een van de eerste spreekuren die RSM hield op Papendal:

"Het scheelt heel veel stress. We lopen samen de aangifte stap voor stap door, en dat werkt geweldig. Kan ik morgen weer zorgeloos fietsen."

Ook voor Kimberley Bos is de hulp van een expert belangrijk:

"Naast je stipendium heb je soms ook prijzengeld, dat wisselt per jaar. Daarvoor gelden allemaal regels; daar wil je geen gedoe mee hebben."

Financieel fit

"De deskundigheid van RSM is zeer welkom. In het kader van ledensupport komt er een helpdesk om bonden te helpen met fiscale en financiële vraagstukken. De ambitie is daarnaast om topsporters en talenten financieel fit te houden. De hulp van specialisten is dan onmisbaar. Daarnaast past RSM als partnerorganisatie heel goed bij onze cultuur en werkwijze."

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF

 

Blijven ontwikkelen als uitgangpunt

Sporters zijn doorlopend bezig met hun eigen ontwikkeling. Voor RSM is dat ook een uitgangspunt.

"Wij bieden onze mensen steeds nieuwe trainingen en opleidingen aan, omdat wij het aanmoedigen dat mensen zich professioneel en persoonlijk blijven ontwikkelen en beter worden in hun vak. Sport is voor RSM ook een logische partnerkeuze omdat sport verbindt en omdat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Zo krijgen alle medewerkers een vitaliteitsbudget en kunnen zij gebruikmaken van coaching om ook mentaal fit te blijven."

Laura Bles-Temme, co-managing partner RSM

Ook Domeinpartner worden? Kom praten over de mogelijkheden!