Een warm hart voor de sport

Heineken draagt de sport een warm hart toe. Het Holland Heineken House, dat onlosmakelijk met de Olympische Spelen verbonden is, is daar een goed voorbeeld van. Het is een thuis ver van huis, waar fans en sporters samen medailles en overwinningen vieren. Wat klein begon op een clipper in Barcelona 1992, groeide uit tot een ware happening. Inmiddels is Heineken officieel partner van de huldigingen van de Olympische en Paralympische Spelen.

HHH voortzetten met 0.0

Heineken omarmt initiatieven als de Gezonde sportkantine. Met Heineken 0.0 en andere alcoholvrije dranken draagt het daaraan bij en stimuleert het een bewuste en gezonde levensstijl.

HHH voortzetten met 0.0

Hoewel de deuren van het HHH in Tokio door corona gesloten bleven, is de intentie deze traditie in welke vorm dan ook voort te zetten. Geheel in lijn met de enjoy responsibility-strategie zal Heineken 0.0 daarbij een steeds prominentere rol gaan spelen. Dat zien we ook terug op en rond de sportvelden, waar Heineken met 0.0 onderdeel wil zijn van een nieuwe koers die het makkelijker maakt om voor gezond eten en drinken te kiezen.