Domeinpartners

In de schijnwerpers op een domein

Sport herbergt vele elementen in zich. Het gaat over gezondheid, verbroedering, opvoeding, plezier, samen, meedoen, innovatie, (nationale) trots. Elk afzonderlijk element kan interessant zijn voor bedrijven of organisaties die zich daar via de sport mee willen profileren. Als NOC*NSF zien we grote mogelijkheden op het gebied van gezondheid, energietransitie, beweegvaardige generatie en inclusie. Zeker op die domeinen kunnen we Nederland sterker maken door de kracht van sport.

Deel je ons enthousiasme en ben je benieuwd hoe je zo’n partnership op een goede en zinvolle manier invult? Dan gaan we graag in gesprek. We maken er een inspirerende bijeenkomst van waarbij we eerst kijken naar onze afzonderlijke doelen en waar die overeenkomen. Van daaruit verkennen we de mogelijkheden voor een impactvol partnership dat jou in de aandacht zet en Nederland veel oplevert.

Wat maakt een partnership aantrekkelijk?

De invulling van elk partnership is op maat. Dat neemt niet weg dat een aantal aspecten voor elke domeinpartner aantrekkelijk is.

  • Jezelf profileren op een specifiek domein via de sport
  • Branche-exclusiviteit binnen het domein
  • Binnen een domein kunnen er meerdere partners zijn die elkaar versterken
  • Je hebt een breed scala aan maatwerkrechten die we afstemmen op je doelstelling
  • Rechten van bonden, events en sporters maken op inhoud onderdeel uit van de samenwerking, als dat helpt je doelen te realiseren

Uitgelicht: Gezonde Generatie

Met de Samenwerkende Gezondheidsfondsen hebben wij een samenwerking op het domein ‘De Gezonde Generatie’. Dit is een initiatief van twintig gezondheidsfondsen, omarmd door NOC*NSF en gesteund door de Nederlandse Loterij.

Wij willen dat kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, gezonde en gelukkige volwassenen. De ambitie is dat in 2040 de Nederlandse jeugd de gezondste is ter wereld.

Om bekendheid te creëren voor de Gezonde Generatie ontwikkelde we een de campagne supporter van #GezondeGeneratie, zie de video hieronder.

Verder praten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een partnership voor jouw bedrijf of organisatie? Ga naar Contact en maak een afspraak. We vertellen er graag meer over.