Medailles win je in bed

Een goede nachtrust is voor elke topsporter op jacht naar succes van het allergrootste belang. Goed slapen draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest waardoor sporters beter presteren tijdens belangrijke wedstrijden en toernooien. M line weet dat als geen ander. Daarom is M line aanbieder van hoogwaardige slaapsystemen en official sleep supplier van TeamN.

De samenwerking gaat terug tot de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Al in dat jaar leverde M line de matrassen voor onze sporters tijdens de Zomerspelen.

Als sleep supplier voorziet M line TeamNL van advies en de nieuwste producten op het gebied van slapen. Dat het partnership een goede match is en het werkt, blijkt wel uit het feit dat meer dan 300 topsporters thuis op M line slapen. Zij worden uitgerust en fit wakker.

Samenwerking M line en NOC*NSF

Vanaf juni 2023 is de samenwerking tussen M line en NOC*NSF geïntensiveerd. Doel is om het effect van goede slaap op de sportprestaties zo optimaal mogelijk te benutten met onderzoek en kennisdeling.

Kamiel Maase, prestatiemanager bij TeamNL Experts zegt daarover: "Goed slapen is een voorwaarde om te kunnen presteren, zeker voor topsporters. Daarom zijn we blij dat M line de topsporters van TeamNL tot en met de Olympische en Paralympische Spelen van Milano Cortina in 2026 blijft voorzien van hoogwaardige slaapproducten."

Ook op het gebied van innovatie draagt M line bij aan het succes van TeamNL. Zo vertalen we samen kennis over slaap naar een scholingspakket voor sporters en werken we met gerenommeerde onderzoekers aan nieuwe inzichten en producten voor TeamNL.

Ook Domeinpartner worden? Kom praten over de mogelijkheden!