Wat doet sport met onze ambassadeurs?

Rico Verhoeven

“Sport is voor mij ‘part of life’. Niet omdat het moet, maar omdat ik het echt wil. Ik zou het iedereen willen aanraden om er op wat voor manier dan ook mee bezig te zijn. Een moment om daar extra aandacht aan te geven is de NOC*NSF Nationale Sportweek. Dit is voor mij heel bijzonder. Naast mijn grote droom om wereldkampioen kickboksen te worden, was het mijn doel om de sport groter en bereikbaarder te maken. Dat ik onderdeel uitmaak van TeamNL, draagt daar heel veel aan bij. Ik besef heel goed dat ik ook een maatschappelijke rol vervul als voorbeeld voor velen. Ik hoop ook andere sporters te kunnen inspireren en zelfs te ondersteunen om nog meer rendement uit hun carrière te halen, ook buiten de sport.”

Sport is voor mij ‘part of life’. Niet omdat het moet, maar omdat ik het echt wil.

© NOC*NSF

Celeste Plak

“Ik ben ambassadeur van de NOC*NSF Nationale Sportweek omdat sport je zoveel moois kan brengen! Compleet uit je dak gaan bij een overwinning, elkaar steunen bij een verlies. Samen met je teamgenoten lekker actief bezig zijn. Als ambassadeur wil ik jullie graag laten voelen waarom deze momenten sport zo mooi maken! Sport is voor mij kracht, vuur, passie en inspiratie. Heb je eens een vrije middag? Ga langs je plaatselijke sportvereniging en leer de jeugd de fijne kneepjes van jouw sport bij! De jeugd raakt er ongelofelijk geïnspireerd van en je geeft ze een herinnering die ze hun hele leven bijblijft.

Sport is voor mij kracht, vuur, passie en inspiratie.

© NOC*NSF

Yara van Kerkhof

“Sport maak me gelukkig. Ik kan mezelf iedere dag uitdagen en mijn dromen volgen, ik kan overwinningen vieren en ik bouw bijzondere vriendschappen op. Ik zet me in als ambassadeur omdat ik iedereen wil laten zien hoe fijn het is om te sporten en ik hoop dat wij dat steuntje in de rug kunnen zijn om mensen dit te laten ervaren. Lieve collegaTeamNL’ers! Helpen jullie ons mee om heel Nederland te inspireren om te gaan sporten?”

Ik kan overwinningen vieren en ik bouw bijzondere vriendschappen op.

© NOC*NSF

Diede de Groot

“Sport geeft mij vertrouwen in mijzelf, zowel fysiek als mentaal. Ik weet dat ik elke uitdaging aan kan. Je kunt met sport aan zoeel meer werken dan alleen je fysieke gezondheid. Ik wil laten zien dat het je ook kan inspireren en kan laten lachten. Altijd blijven gaan, we kunnen het.”

Altijd blijven gaan, we kunnen het.

© NOC*NSF

Harrie Lavreysen

“Sport is voor mij een manier om te kunnen excelleren, het geeft mij de motivatie om mijn doelen te behalen. Wanneer ik deze doelen kan behalen, maakt mij dat gelukkig! Ik zet me in als ambassadeur van NOC*NSF Nationale Sportweek, omdat ik vind dat iedereen kan en mag genieten van sport. Inspireer je omgeving!”

Ik vind dat iedereen kan en mag genieten van sport.

© NOC*NSF

Jeffrey Hoogland

"Ik bevind mij in de bevoorrechte positie dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Sport triggert eigenlijk alle emoties in je als mens en het is naast mijn werk ook mijn uitlaatklep. Ik zet mij er graag voor in om mensen te inspireren om ook te gaan bewegen. Blijf gezond en probeer creatief te denken in deze tijd!"

Blijf gezond en probeer creatief te denken in deze tijd!

© NOC*NSF

Wat doet sport met jou? Deel jouw verhaal met ons via #sportdoetietsmetje