Data Algemeen

Datagedreven Werken

Het programma Datagedreven Werken maakt sportbonden sterker in het werken met data door verschillende vormen van ondersteuning aan te bieden. We bieden datafans, professionals en organisaties onder andere informatie, kennisuitwisseling, opleidingen en begeleiding bij het maken van strategische keuzes.

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante informatie en diensten specifiek voor sportbonden.

Ik wil een oriënterend gesprek

Waar draagt het programma aan bij?

Het programma Datagedreven Werken helpt bij het realiseren van alle ambities uit de sportagenda 2032 en de strategische plannen van sportbonden. Door datagedreven werken bereiken we een gezonde balans tussen intuïtie en onderzoek, wat leidt tot efficiënte processen.

Met data als gids ondersteunen we sportbonden om hun maatschappelijke en sportieve impact te vergroten, gezamenlijke ambities te realiseren, en een toekomst vol mogelijkheden en vooruitgang te creëren.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling op het gebied van sportonderzoek en data. Schrijf je dan in voor de thema update Data via de NOC*NSF Portal.

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen over dataondersteuning voor sportbonden? Neem dan contact op met Projectleider Data Max Kloosterman. 

Max Kloosterman

Projectleider Data

Neem contact op

max.kloosterman@nocnsf.nl