Samen voor vitaliteit

Zilveren Kruis is sinds 2005 verbonden aan NOC*NSF. Eerst als supplier, daarna als partner.

Momenteel werken we samen op thema’s als vitaliteit, sportzorg en sportondersteuning. De kennis en expertise van NOC*NSF zetten we in om samen de fitheid en gezondheid van werkend Nederland te vergroten.

Voor topsporters maken we de Topsportpolis mogelijk, een faciliteit die al jaren zeer hoog gewaardeerd wordt door topsporters.

 

Topsportpolis

Het belangrijkste gereedschap van elke topsporter is zijn of haar lichaam. Dat moet perfect in orde zijn. Gezond blijven of snel beter worden, is van groot belang. In samenwerking met NOC*NSF biedt Zilveren Kruis daarom de Topsportpolis aan, een uitgebreide en speciaal voor topsporters samengestelde ziektekostenverzekering, voor het geval dat. De polis is bedoeld voor topsporters met een A-, Selectie- of HP-status.

Gezond Bewegen-adviseur

Nog een initiatief van Zilveren Kruis en NOC*NSF samen, is de Gezond Bewegen-adviseur. Topsporters maar ook amateursporters kunnen daar terecht met vragen over sportblessures of het voorkomen daarvan.

De Gezond Bewegen-adviseur wordt gecoördineerd door een sportzorgalliantie bestaande uit sportpsychologen, diëtisten, podotherapeuten en masseurs. Doel is om de zorg rondom de sporter zo goed mogelijk af te stemmen. 

Naar de Gezond Bewegen-adviseur >

 

praten over de mogelijkheden? wij horen graag van je!