Sportdeelname Partners

Landelijke Workshops Rabo ClubSupport van start in november

Landelijke Workshops Rabo ClubSupport van start in november 16 oktober 2023
Landelijke Workshops Rabo ClubSupport van start in november

Van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november, organiseert Rabo ClubSupport weer landelijke online workshops. Veel sport-en cultuurverenigingen hebben namelijk te maken met uitdagingen. In de workshops worden de meest voorkomende thema’s behandeld. Denk dan aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid, maar ook aangepast sporten en modern besturen.

Tijdens de workshops wordt actuele informatie over de thema’s gedeeld. Je doet niet alleen nieuwe inzichten op door de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en te leren van elkaars ervaringen. Na deelname, kun je deze inzichten meteen toepassen bij je club.

Wil je je aanmelden voor een van de workshops? Ga dan naar Meld je aan voor workshops van Rabo ClubSupport - Rabobank

Over Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport biedt diverse ondersteuningsmogelijkheden om clubs toekomstbestendig te maken. Van masterclasses en workshops tot aan 1-op-1 begeleidingstrajecten. Rabobank helpt clubs om hun ambities te realiseren met kennis, netwerk en geld. Met de jaarlijkse Stemcampagne wordt veel impact gemaakt, zo zijn in 2023 aan ruim 32.000 clubs cheques uitgereikt om hun doelen waar te maken. De rest van het jaar zorgen de workshops en de persoonlijke begeleiding ervoor dat clubs kunnen blijven vernieuwen.

Deel dit artikel op social media: