Bonden Sportbonden

Save the date: CIT-partnerbijeenkomst strategie topsportevenementen op 22 juni

12 april 2021

In 2019 is het deelakkoord 6 van het nationale Sportakkoord ondertekend: 'Topsport die inspireert'. Daarom hebben we als sport samen met VWS en VSG de Nederlandse Topsportevenementen Strategie (NTS) voor de komende tien jaar ontwikkeld. Om de doelen van deze strategie te bereiken gaan we de komende jaren intensiever met elkaar samenwerken via het Coördinatie en Informatiepunt Topsportevenementen (CIT).

Op 22 juni aanstaande organiseert het CIT de eerste partnerbijeenkomst met als doel: elkaar te vinden, de strategie toe te lichten, met elkaar te bespreken wat de vervolgstappen moeten worden en hoe partijen kunnen bijdragen om met elkaar de maatschappelijke waarde van topsportevenementen te vergroten.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen die werkzaam is binnen de sportevenementensector: provincies, gemeenten, sportbonden, partners van sportevenementen en sportbedrijven. We nodigen jullie daarom graag uit!

Aanmelden en/of vragen?

-> lees hier de uitnodiging

-> meld je hier aan om de bijeenkomst bij te wonen.

Vragen kun je stellen aan het evenementenloket van NOC*NSF. We zijn per mail bereikbaar via evenementenloket@nocnsf.nl.

Deel dit artikel op social media: