Sjinkie Knegt BSR AGENCY

Juridisch & fiscaal

Als topsporter heb je te maken met financiële en eventueel juridische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks indienen van jouw belastingaangifte, het afsluiten van een hypotheek of het beoordelen van een sponsorcontract. Voor topsporters met een A-, HP, selectie of bondsstatus zijn hiervoor diverse voorzieningen beschikbaar gesteld vanuit NOC*NSF in samenwerking met diverse externe partijen.

  • Financieel: De Rabo Topsportdesk is er om jou te helpen bij al je financiële vragen: van het afsluiten van een hypotheek, tot het adviseren over verzekeringen, pensioen of vermogen. Voor meer informatie kijk hier.

  • Juridisch: Via NL sporter kunnen topsporters gebruik maken van juridisch advies. Denk hierbij aan advies op het gebied van contracten en overeenkomsten, ondersteuning bij dopingkwesties maar ook bij geschillen met je club of sportbond. Voor meer informatie kijk hier.

  • Fiscaal: Als topsporter krijg je op verschillende manieren te maken met fiscale zaken, bijvoorbeeld bij het jaarlijks indienen van de belastingaangifte. NOC*NSF organiseert jaarlijks in de periode maart/april fiscale inloopdagen. Hierbij word je geholpen bij het doen van je belastingaangifte, kun je informatie krijgen over de verschillende fiscale regelingen waar topsporters voordeel uit kunnen halen of kun je antwoord krijgen op andere fiscale vragen. Voor meer informatie kijk hier.

(foto: BSR Agency)

Volg de Atletencommissie: