TeamNL | Financieel en juridisch advies

Als topsporter heb je te maken met financiële en juridische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks indienen van jouw belastingaangifte, het afsluiten van een hypotheek of aan het beoordelen van een sponsorcontract. Dit hoort bij je beroep, maar als sporter heb je liever focus op presteren. Daarom bieden we samen met onze partners verschillende soorten advies aan.

Financieel advies

Als topsporter ben je 24/7 bezig met je sport. Alles moet wijken om op het juiste moment te kunnen pieken. Dat vereist focus, concentratie en een topconditie. Zorgen om je financiën kun je daarbij niet gebruiken. Rabobank neemt deze zorg graag voor jou uit handen. We zijn er voor je om jou als topsporter te helpen bij al je financiële vragen: van het afsluiten van een hypotheek tot het adviseren over verzekeringen, pensioen of vermogen. We helpen je op weg naar financiële ontspanning, zodat jij je kunt focussen op jouw sportdoel.

Contact?
Ben je benieuwd wat Rabobank voor jou kan betekenen? Op www.rabobank.nl/contact staan alle mogelijkheden om contact op te nemen op een rijtje. Heb je een vraag over wonen of een hypotheek? Neem dan contact op via hans.van.gogh@rabobank.nl, zodat een financieel adviseur met specialisatie topsport je verder kan helpen.

Juridisch advies

Topsporters met een A-, Selectie-, HP- en Bondsstatus zijn via TeamNL gratis lid van NLSporter. Zij kunnen hierdoor gebruik maken van juridisch advies. Denk aan advies op het gebied van contracten, overeenkomsten, maar ook bij geschillen met je club of sportbond of ondersteuning bij dopingkwesties.

Daarnaast is NLSporter betrokken bij het realiseren van collectieve overeenkomsten en zet zij zich in voor de belangen van topsporters bij het realiseren van topsportvoorzieningen en het bepalen van topsportbeleid en anti-dopingbeleid.

Voor wie? 
Topsporters met een A-, Selectie-, HP- status en een Bondsstatus maken via TeamNL kosteloos gebruik van deze diensten. Wil je hier gebruik van maken, dan kun je je aanmelden via de site van NLSporter.   

Meer informatie
www.nlsporter.nl, of via info@nlsporter.nl of 085-1300920

Fiscaal advies

Als topsporter krijg je op verschillende manieren te maken met fiscale zaken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks indienen van je aangifte inkomstenbelasting. En denk bij fiscale zaken ook aan de belastingheffing over het inkomen dat je hebt verdiend in het buitenland. Je hebt jaarlijks wisselende inkomsten, bijvoorbeeld vanwege het sluiten van een sponsordeal of het ontvangen van medaillebonussen, wat ook effect heeft op je belastingaangifte.

Inloopdagen
In de periode maart/april organiseren we samen met onze accountancy- en tax-partner RSM fiscale inloopdagen. We helpen je dan bij het doen van je belastingaangifte of geven antwoord op andere fiscale vragen. 

Heb je interesse om aanwezig te zijn?

Heb je interesse om aanwezig te zijn?

marti.tenkate@nocnsf.nl