Tweede Kamer- verkiezingen 2021

Op 17 maart 2021 waren de Tweede Kamerverkiezingen. Sport verenigt. Met plezier bewegen en sporten is van onschatbare waarde. Bovendien draagt sport en bewegen bij aan een energieke en gezonde samenleving.

Sporten, dat doe je je hele leven: van nul tot honderd jaar. Meer dan tien miljoen mensen doen in Nederland wekelijks aan sport. Daarmee resteert een groep van zeven miljoen andere mensen die verleid kunnen worden om te gaan bewegen en sporten.

Realisatie van dat doel vergt nadere investeringen, in een sport- en beweegsector die nu al zeer efficiënt werkt met veel vrijwillige inzet. Daarbij is het goed om te weten dat met een ‘return on investment’ van minstens 2.5 euro voor elke ingelegde euro, investeringen zich letterlijk dubbel en dwars terugverdienen.

Met sport en bewegen naar een energiek en gezond Nederland!

Sportcampagneteam NL TK 2021

De sportcampagne tijdens de Tweede Kamerverkiezingen is gevoerd in samenwerking met sportbonden, Vereniging Sport & GemeentenPlatform Ondernemende Sportaanbieders en Sportkracht12, met medewerking van Kenniscentrum Sport & Bewegen en het Mulier Instituut.