Sportakkoord

Voor gemeenten en sportbedrijven

Deze pagina’s bevatten een overzicht van de belangrijkste thema’s, nieuwsupdates en contactpersonen voor gemeenten en sportbedrijven.

Kun je iets niet vinden? Neem contact op met één van onze adviseurs.

NOC*NSF biedt allerlei diensten aan voor sportbonden, sportclubs, gemeenten en sportbedrijven. De dienstverlening focust op het versterken van sportbeleid, sportorganisaties en sportprofessionals. Dit varieert van opleidingen en trainingen tot adviestrajecten en onderzoek.

Samen met sportbonden en partners ontwikkelt NOC*NSF succesvolle concepten en programma’s. Dit leidt tot een sterke sportsector en sportinfrastructuur en daarmee tot een sterker Nederland. Door middel van onze inzet kunnen sportorganisaties, vrijwilligers en professionals in de sport zich ontwikkelen en een positieve bijdrage leveren aan de sport.

Neem contact op met Lisanne Koster

Advies en consultancy

Lisanne Koster

NOC*NSF biedt allerlei diensten aan voor sportbonden, sportclubs, gemeenten en sportbedrijven. Onze dienstverlening focust zich op het versterken van sportbeleid, sportorganisaties en sportprofessionals op verschillende thema’s.

  1. Advies en consultancy
neem contact op met Lisanne

Lisanne Koster

Lokaal marktonderzoek

Jorn Knops

Jorn Knops

Online dashboards

Pascal Schepers

Pascal Schepers

Opleidingen en trainingen

Karlijn Westerman

Karlijn Westerman

Sportpromotie

Guus van Berkel

Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen.
Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Wij willen dan ook dat zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier kunnen sporten en bewegen, allemaal op hun eigen manier.

 

  1. Nationale Sportweek
neem contact op met Guus

Guus van Berkel