Via Clubbase beheren sportaanbieders hun sport- en beweegaanbod dat op Sport IN te zien is. Ook staat een relevant dashboard, lokale en sport generieke artikelen en een kennisbank tot hun beschikking. In Clubbase vindt de lokale sportclub ook een tool voor het maken van promotiemateriaal om zo het sportaanbod te kunnen promoten richting de inwoners.

Illustraties Pag XTRA 01
 • Via Clubbase beheren sportaanbieders hun sport- en beweegaanbod dat op Sport IN is in te zien, zoals:
  - Sportactiviteitend;
  - Lesreeksen;
  - Themasessies.

 • Clubbase bevat een kennisbank met artikelen.

 • Aan de kennisbank kunnen onbeperkt kennisartikelen worden toegevoegd die voor de lokale sportmarkt van waarde zijn.

 • Voor de lokale sportclub bevat Clubbase een tool waarmee promotiemateriaal kan worden gemaakt om zo het sportaanbod op Sport IN te kunnen promoten richting de inwoners.

 • Het is technisch mogelijk voor sportclubs om vanuit Clubbase deel te nemen aan platformen voor specifieke doelgroepen of sporten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het platform Golfstart voor de golfsport.

 • Supporttool op Clubbase, waarbij clubs via een chatfunctie direct hun vragen kunnen stellen aan het Sportsupportteam van NOC*NSF.

Ook interesse in Sportmatch?

Benieuwd wat Sportmatch voor jouw gemeente of sportbond kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Sportmatch specialisten.

Accountmanager & productowner

Sjoerd Reijnen

Een mensenmens, dat ben ik. Met een passie voor gadgets, technologie en (snelle) auto’s. Als partner haal ik veel voldoening en plezier uit het realiseren van gave projecten en het ontwikkelen op Sportmatch. Heel belangrijk voor mij is de manier waarop Infocaster samenwerkt, intern én extern. Zo kan ik mijn werk doen zoals ik dat het liefste doe: de connectie aangaan met mensen. "Gedreven, betrokken en betrouwbaar.” Deze mooie woorden van Rianne Croes over onze samenwerking beschrijven precíes welke indruk ik achter wil laten bij een klant. Ik word blij als deadlines worden gehaald, beloftes worden nagekomen, de klant verder wordt geholpen en we beiden met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Een blije klant - hoe cliché ook - is écht waar ik voor ga!

 1. Stuur je een e-mail?
 2. Bel mij

Sjoerd Reijnen

Accountmanager

Neem contact op

Accountmanager

Pascal Schepers

Binnen het programma 'Sportpromotie en sportaanbod' op de afdeling sportparticipatie begeleid ik projecten en evenementen naar externe partners en dan met name sportbonden en gemeenten. Met veel plezier en passie vervul ik de rol:

-Adviseur: Gemeenten die host city zijn van de Nationale Sportweek te begeleiden voor een optimale lokale sportweek
- Productowner: Sportbonden en gemeenten te onboarden en adviseren in het gebruik van Sportmatch om meer inwoners of nieuwe sporters kennis te laten maken met het sportaanbod.

 1. Stuur je een e-mail?
 2. Bel mij

Pascal Schepers

Accountmanager

Neem contact op