Samen zetten we sport op de lokale politieke agenda 

Eén van meest waardevolle en invloedrijke manieren om aan de sportcampagne bij te dragen is lid worden van een lokaal sportcampagneteam. Samen met andere vrijwilligers, ondernemers en bestuurders zet jij sport en bewegen op de politieke agenda.

Het sportcampagneteam voert de lokale sportcampagne uit. Je informeert lokale politieke partijen over de kracht van sport en bewegen. Je voorziet hen van input voor hun verkiezingsprogramma, organiseert in aanloop naar de verkiezingen een werkbezoek of sportdebat en informeert na de verkiezingen het nieuwe College van B&W over het belang van sport en bewegen in een nieuw collegeakkoord.

Direct aanmelden

Wil je je aanmelden voor het sportcampagneteam in jouw gemeente? Meld je dan aan of bekijk hier het overzicht van alle sportcampagneteams in de verschillende gemeenten.

Aanmelden kan op persoonlijke titel, maar zeker ook namens de sportraad, sportfederatie of kernteam van het sportakkoord in jouw gemeente. Wij koppelen je aan de vrijwilligers, ondernemers en bestuurders in de sport in jouw gemeente die zich ook hebben aangemeld. Zo vorm jij binnenkort samen met andere sportliefhebbers het campagneteam in jouw gemeente.

Wil je nog wat meer informatie over het sportcampagneteam iets voor jou is? Bekijk dan deze animatievideo