Topsport TeamNL Experts

TeamNL Leaders in Performance Conference XL 2023: ‘Een groot succes met meer dan 600 deelnemers!’

6 oktober 2023
TeamNL Leaders in Performance Conference XL 2023: ‘Een groots succes met meer dan 600 deelnemers!’

Met trots kijken we terug op de TeamNL Leaders in Performance Conference XL 2023. Een kruisbestuiving voor de expertdomeinen voeding, medisch, prestatiegedrag, sport science, strength & conditioning en topsportcultuur, en dat allemaal op Papendal, Home of TeamNL.

Ooit begonnen als eendaagse voedingsconferentie, maar inmiddels uitgegroeid tot een driedaags event met de zes TeamNL expertdomeinen. Een plek waar sportprofessionals, coaches, directeuren en experts samenkomen, waardoor de gelegenheid ontstaat om waardevolle connecties te smeden, kennis op te doen en ervaringen te delen.

We hopen dat de inzichten die tijdens dit evenement zijn opgedaan, een fundament zijn voor verdere groei en succes voor de sporters van TeamNL. Met een uniek platform voor kennisuitwisseling op topsportniveau kijken we terug op een zeer geslaagde conferentie!
André Cats

We verwelkomden invloedrijke keynotes uit de topsport om te spreken voor een overvolle zaal. De sprekers en vragenronden boden deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen en vragen te stellen aan de experts. Inzichten, inspiratie en ideeën werden vervolgens onder het genot van een kop koffie met elkaar gedeeld om teams naar nieuwe hoogten te tillen.

Bekijk voor een impressie de bovenstaande video van onze vlogger op locatie: Boyd Welsink.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de volgende editie van het Leaders in Performance Conference plaatsvindt in maart 2025. We kijken er nu al naar uit om opnieuw een geweldige line-up van sprekers, boeiende sessies en kansen voor samenwerkingen.

Deel dit artikel op social media: