Bonden Sportbonden

Fiscale helpdesk voor sportbonden

NOC*NSF 31 mei 2023
Fiscale helpdesk voor sportbonden

Vanaf 1 juni 2023 is er voor sportbonden een fiscale helpdesk beschikbaar. Deze helpdesk komt voort uit het partnership met accountantsorganisatie en financieel adviseur RSM en biedt sportbonden de mogelijkheid om complexere fiscale vragen te stellen aan de specialisten van RSM.

De fiscale helpdesk is één van de diensten voor sportbonden die vanuit de nieuwe afdeling Support beschikbaar is. Deze afdeling richt zich op het ondersteunen en adviseren van sportbonden, met als doel om met elkaar de kwaliteit in de sportsector te verbeteren en beter uitvoering te geven aan onze gezamenlijke en individuele kerntaken. Vanaf 1 juli is de afdeling Support volledig actief. Ook Accountmanagement en Sport Support zijn dan onderdeel van deze afdeling. Voor advies en het ontsluiten van kennis en expertise, kunnen bondsmedewerkers contact opnemen via support@nocnsf.nl.

Naast de fiscale helpdesk ontwikkelen RSM en NOC*NSF gezamenlijk een digitale monitor waarmee sportbonden hun actuele financiële positie gemakkelijk kunnen bijhouden. Gebaseerd op de ontvangen vraagstukken en de digitale monitor voorziet RSM de vereniging NOC*NSF van advies met als doel onszelf sector breed verder te ontwikkelen.

RSM valt als accountantsorganisatie onder de Wet Financieel Toezicht met bijbehorende rechten en plichten.

Deel dit artikel op social media: