Bonden Sportbonden

website COVID Kenniscentrum voor Evenementen gelanceerd

2 juni 2022

Fieldlab Evenementen bevindt zich in de derde fase met COVID-gerelateerd onderzoek. Hierbij ligt de focus niet meer op 'de waan van de dag’. Het doel is om kennis te genereren die op de lange termijn bijdraagt aan de virusveiligheid van evenementen en overige 'live experiences’. Vanuit deze gedachte zijn de volgende drie werkpakketten gedefinieerd: Kennisverrijking, Bezoekersstromen en Innovatie.

Voor het werkpakket kennisverrijking is vorige week de website COVID Kenniscentrum Voor Evenementen gelanceerd. De plek waar actuele COVID-19-kennis en onderzoeksresultaten in relatie tot evenementen gedocumenteerd, gebruiksvriendelijk en toepasbaar zijn gemaakt voor vergunningverleners & adviesorganen, vergunningaanvragers, organisatoren en overige geïnteresseerden. Kom alles te weten over elf kernonderwerpen als luchtkwaliteit, toegangscontrole en pre-testen aan de hand van doelgroepspecifieke vraag & antwoorden en passend advies.

De andere twee werkpakket worden uitgevoerd in de periode tot en met 31 december 2022.

Heb je vragen hierover of wil je meer weten, neem dan contact op met Sofie.korbee@nocnsf.nl.

Deel dit artikel op social media: