Atletencommissie Atletencommissie

Verkiezing nieuwe leden NOC*NSF Atletencommissie

8 december 2021
Verkiezing nieuwe leden NOC*NSF Atletencommissie

De atletencommissie is op zoek naar nieuwe leden. Uit alle aanmeldingen is een voorselectie gemaakt en zijn nu tien kandidaten uit de bus gerold. Alle sporters met een A-, HP- of Selectiestatus kunnen aankomende week zes nieuwe AC-leden kiezen door middel van een digitaal stemproces.

De AC bestaat uit minimaal zeven en maximaal twaalf leden. Er komen de komende maanden zes plekken vrij en daarom is het proces om nieuwe leden aan te trekken opgestart. In oktober is een vacature uitgezet, waarop alle topsporters en oud topsporters konden reageren, mits zij tot maximaal 4 jaar geleden en A-, HP- en Selectiestatus hebben gehad. Uit de aanmeldingen en een voorselectie zijn tien kandidaat leden geselecteerd.

Op deze kandidaat leden kan gestemd worden door alle sporters met een A-, HP- of Selectiestatus. Deze stemgerechtigden ontvangen een persoonlijke mail hierover. Zij kunnen van vrijdag 10 december 09:00 uur tot en met woensdag 15 december 23:59 uur digitaal hun stem uitbrengen. Uit 10 kandidaten worden 6 nieuwe leden gekozen, dus iedere sporter mag 6 stemmen uitbrengen.

Nadat het digitale stembureau gesloten is maken we de einduitslag zo snel mogelijk bekend en zullen we via deze site laten weten welke nieuwe leden we vanaf januari verwelkomen in onze commissie!

Deel dit artikel op social media: