Bonden Sportbonden

Resultaten en voordrachten NOS | NOC*NSF Sportgala 20/21

22 oktober 2021

Na het bijzondere jaar 2020 waarin het NOS I NOC*NSF Sportgala helaas niet door kon gaan, zij wij blij te kunnen melden dat er op woensdag 22 december aanstaande weer een NOS I NOC*NSF Sportgala plaatsvindt in AFAS Live in Amsterdam.

Alle directeuren van de bij NOC*NSF aangesloten sportbonden hebben een brief ontvangen waarin we uitleg geven over de verkiezing en medewerking vragen bij het controleren van de lijsten met sportresultaten. 

Ook is het mogelijk om voordrachten te doen voor de verkiezingen van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter, Coach en Young Talent van het Jaar. Toevoegingen op de lijst met resultaten kunnen voor vrijdag 5 november verstuurd worden naar verkiezingensportgala@nocnsf.nl. Dit is ook de deadline voor het indienden van het voordrachtformulier.

We zien er naar uit om met elkaar dit feest van de sport te vieren op 22 december!

Deel dit artikel op social media: