Bonden Sportbonden

Dashboard services Sportakkoord voor sportbonden beschikbaar

24 september 2021
Dashboard services Sportakkoord voor sportbonden beschikbaar

Welke clubs hebben services afgenomen middels het Sportakkoord? Die vraag kwam regelmatig binnen. Logisch, want dat geeft zicht op hetgeen clubs mee bezig zijn via het Sportakkoord. Inmiddels is er een dashboard services sportbonden beschikbaar.

Wat kun je zien in het dashboard

  • Alle afgenomen services en de status hiervan (aangevraagd, afgerond, geannuleerd, lopend, on hold)
  • Het aantal clubs dat een service heeft afgenomen per sportbond en welke clubs dit zijn.
  • Op welke doelgroep richt de services die clubs hebben afgenomen.
  • In welke deelakkoorden van het Sportakkoord behoren de afgenomen services.

Twee belangrijke weetjes

  1. Op dit moment is het een statische dashboard, dat wil zeggen dat je niet live kunt zien wat er is aangevraagd. Maar je ziet de data tot en met een bepaalde datum (De huidige versie is van 10 september). Totdat er een live dashboard is, wordt de data maandelijks vernieuwd zodat het een redelijk actueel overzicht blijft.
  2. De data van de Academie voor Sportkader (ASK) is nog niet toegevoegd aan het dashboard, technisch is dat moeilijk te koppelen, waardoor deze later volgt. Alle andere aanbieders van services staan wel in het dashboard.

Waar kan ik het dashboard inzien
In het Teams kanaal Stand-up Sportbonden en Sportakkoord kun je het dashboard inzien. Op dit kanaal wordt maandelijks een nieuw dashboard geplaatst. Tijdens de Stand-up Sportbonden en Sportakkoord van 22-9 heeft Ruud Hekker een korte toelichting gegeven op het dashboard. Hiervan is een opname gemaakt. Deze is terug te zien via het Teams kanaal Stand-up Sportbonden en Sportakkoord. Aanmelden voor dit kanaal kan middels de volgende link.

 

 

Deel dit artikel op social media: